مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان:
امام محمد باقر(ع)، آغازگر نهضت علمی جهان تشیع است
حجت الاسلام محمد هادی نظیری گفت: امام محمد باقر ع عمر شریف امامت خود را صرف کادرسازی برای نهضت علمی شیعه و الگوسازی برای روزی کسب حلال کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمد هادی نظیری، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان؛ گفت: امام محمد باقر ع با توجه به اینکه در دوران پس از حادثه کربلا و امام سجاد ع که به همراه نهضت مبارزه به نیایش و خودسازی هم مشغول بود، عهده دار مقام امامت شد بلافاصله شروع به کادرسازی فکری در جامعه اسلامی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان,وی با بیان اینکه ایشان با تربیت شاگردان بزرگی به ایجاد شبکه ای از فقها و راویان حدیث اقدام کردند، افزود: تلاش امام محمد باقر تأسیس نهضت علمی بزرگی در میان شاگردانشان بود تا تشیع از نظر فکری و تشکیلاتی به استحکام درونی لازم دست پیدا کند.
,نظیری این حرکت را سرآغاز نهضت علمی بزرگی جهان تشیع و اسلام برشمرد و افزود: این حرکت با اقدامات گسترده فرزند دانشمند ایشان یعنی امام جعفر صادق علیهالسلام ادامه یافت و به تکامل رسید.
,این کارشناس مسائل مذهبی اقدام موثر دیگر امام باقر (ع) را الگوسازی ایشان در حوزه کسب روزی حلال و فعالیت مولد اقتصادی برشمرد و گفت:در روایات مختلف از ایشان و نحوه رفتاری آن بزرگوار در خصوص ارزش و جایگاه عظیم کار اقتصادی و کسب روزی حلال مطالب فراوان نقل شده است.
,وی این الگوی رفتاری را نیاز امروز جامعه دانست و افزود: تاسی به الگوهای رفتاری ائمه معصومین قطعا راهگشای بسیاری از دردها و مشکلات اجتماعی خواهد بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه