logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

بنیادی‌فر: داوران برای درخشش بیشتر در آسیا به حمایت نیاز دارند

بنیادی‌فر: داوران برای درخشش بیشتر در آسیا به حمایت نیاز دارند
داور بین‌المللی فوتبال ایران گفت: داوران ایرانی در صورت حمایت بیشتر می‌توانند درخشش بیشتری در فوتبال آسیا داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناموعود بنیادی‌فر در گفت‌وگو بافارس در مورد انتخابش به عنوان داور الیت آسیا گفت:‌ حدود یک ماه پیش در کلاس مالزی شرکت کردم و 29 داور از کل آسیا در این کلاس حضور داشتند که من تنها داوری ایرانی بودم که در آن کلاس حاضر بودم و موفق شدم تست‌های مختلف بدنی و همچنین مصاحبه‌های به زبان انگلیسی را به خوبی بگذرانم و من هم به جمع دوران الیت ایران اضافه شوم اکنون بعد از فغانی و ترکی و سومین داور الیت ایران هستم. جواب این کلاس‌ها روز گذشته به ما اعلام شد و قرار است در سمینار دانش‌افزایی 2015 داوران در امارات هم شرکت کنم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

بنیادی‌فر در مورد اینکه فکر می‌کند چه بازی‌هایی در آسیا در اولین سال الیت شدنش به او داده شود، گفت: فدراسیون فوتبال ایران در آسیا یک فدراسیون قوی و شناخته شده است من هم یک رزومه کوچک در AFC داشتم و جزو داوران جوان آسیا بودم احتمالاً در اولین سال به من مسابقات بین‌المللی پایه را بدهند و پس از آن ان‌شاءالله در سال‌های بعد قضاوت در لیگ قهرمانان آسیا را هم خواهند داد.

,

وی در مورد قضاوت‌هایش در فوتبال ایران گفت: در جام حذفی هفته گذشته بازی استقلال و فولادنوین خوزستان را قضاوت کردم که 120 دقیقه طول کشید و استقلال در دقیقه 109 گل زد این اولین بازی پخش مستقیم من در این فصل بود و فصل گذشته‌ هم بازی پرسپولیس و پدیده را سوت زدم.

,

بنیادی‌فر در مورد انتقادهای زیادی که به داوران در فوتبال داخلی ما می‌شود، گفت: فوتبال ما یک فوتبال نتیجه‌گرا است و در این فوتبال داوران همیشه مقصر هستند امیدوارم از داوران حمایت بیشتری شود و فرهنگ‌سازی هم در زمینه داوران در تیم‌ها ایجاد شود ما دوران خوبی در آسیا داریم فغانی و کامرانی‌فر در جام جهانی برزیل حضور داشتند و هفته گذشته هم فغانی به همراه کامرانی‌فر و سخنران فینال لیگ قهرمانان آسیا را سوت زدند بنابراین اگر از داوری حمایت بیشتری شود داوران ما حرف‌های زیادی برای گفتن در آسیا دارند.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه