logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

باید برای فصل بعد برنامه‌ریزی می‌کنیم

نکونام: شرایط سختی در لیگ فرسایشی داریم/ تیم ما استرس داشت

نکونام: شرایط سختی در لیگ فرسایشی داریم/ تیم ما استرس داشت
سرمربی تیم فوتبال فولاد گفت: مجبوریم سه چهار روز یک بار در شهر‌های مختلف بازی کنیم. این مسئله شرایط را سخت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد نکونام در نشست خبری بعد از دیدار تیمش مقابل گل‌گهر اظهار داشت: ابتدا باید تشکر کنم از مجموعه باشگاه گل‌گهر که شرایط خوبی را در سیرجان در اختیار ما قرار دادند. همچنین تشکر می‌کنم که از من و تیم فولاد تقدیر کردند. جای این رفتار‌ها در فوتبال ایران خالی است. خیلی خوشحالم که گل‌گهر می‌تواند به یک باشگاه بزرگ تبدیل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی درباره وضعیت تیمش در این بازی گفت: دو تیم شناخت خوبی از یکدیگر داشتند. ما می‌دانستیم که گل‌گهر به دنبال سقوط نکردن است و در آن سو ما هم برای سهمیه می‌جنگیدیم و برای همین دو تیم دچار استرس بودند. بازی وقتی مستقیم می‌شود شرایط برای دو تیم سخت می‌شود و هر تیمی که از موقعیت‌هایش بهتر استفاده کند، برنده خواهد شد. بازی پایاپایی بود و ما در ضربات ایستگاهی مقداری کم دقت بودیم و اگر دقت بیشتری داشتیم، می‌توانستیم نتیجه بهتری کسب کنیم.
,
 
,
سرمربی فولاد اشاره کرد: بچه‌ها در این بازی خیلی زحمت کشیدند، اما به دلیل بازی‌های معوقه ما مجبوریم سه چهار روز یک بار در شهر‌های مختلف بازی کنیم. این مسئله شرایط را سخت کرده است، آنهم در آخر لیگی که خیلی فرسایشی بود و یک سال و چند ماه به طول انجامید. حالا باید تلاش کنیم تا در این چهار بازی نتیجه خوبی بگیریم. هر اتفاقی که در انتهای لیگ افتاد، بعد از آن برای آینده برنامه‌ریزی می‌کنیم.
,
 
,
نکونام درباره اینکه وضعیت داوری این بازی به چه صورت بود، گفت: داوری در این بازی نکته‌ای نداشت و بازی تحت کنترل داور بود. داوران قضاوت خیلی خوبی داشتند و به آنها خسته نباشید می‌گویم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه