در گفتگو با یک کارگردان مطرح شد؛

درخشش فیلم "دوازده" از البرز در جشنواره روسیه

درخشش فیلم "دوازده" از البرز در جشنواره روسیه
امین بسطامی گفت: فیلم "دوازده" داستان کودکی است که با دروغ هایش اطرافیان و زندگی دوستانش را بهم می ریزد و تا نابودی کامل پیش می رود تا اینکه ۱۲ دقیقه خوابیدن او در لحظه نابودی همه چیز را عوض می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از "تیتریک فیلم کوتاه دوازده به تهیه کنندگی زهرا ابوالقاسمی که بخشی از ان به صورت انیمیشن و بخش اعظم ان سکانس های ضبط شده داستانی است برای پخش از تلویزیون SBS استرالیا در ۴ آگوست ۲۰۲۰ اماده می شود.

این فیلم جز پنج فیلم برتر جشنواره شب های سفید سنت پترزبورگ روسیه شد و در دانشگاه فلسفه در واشنگتن امریکا به نمایش در امده بود.

رئیس کمیسیون رسانه جوانان استان البرز درباره این فیلم در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: سینمای مقاومت و سینمای دینی در کشور ما دیده و حتی پرداخته نشده است و چون مردم با تفکر این سینما اشنایی ندارند و غالبا این سبک به مفهوم هایی مانند نشان دادن صحنه هایی از مسجد، از عزاداری و غیره تقلیل و تحلیل پیدا کرده است در صورتی که سینمای مقاومت کلید واژه و بستر مفهومی امید و تلاش است و تفکر این سینماست که مردم را به اینده زیبا و ساختن ان سوق می دهد ولی چون اندیشه سازی صورت نگرفته است این موضوعات برای مردم ابتر مانده است.  

امین بسطامی ادامه داد:  این فیلم داستان کودکی است که با دروغ هایش اطرافیان و زندگی دوستانش را بهم می ریزد و تا نابودی کامل پیش می رود تا اینکه ۱۲ دقیقه خوابیدن او در لحظه نابودی همه چیز را عوض می کند . موضوع اثر در رابطه با مبحث مقاومت و عدم تسلیم افراد در مقابل یاس و ناامیدی است .

بسطامی که قبلا تجربه داوری در جشنواره بین المللی فیلم لبنان و کارگاه فیلمسازی در فیلیپین را در کارنامه خود دارد خاطر نشان کرد: باید به سمت این نوع سینما حرکت کنیم چون سینمای جهان نیز بن مایه های سینمای مقاومت را دارد ولی مقاومتی که در ادبیات و تفکر غرب نهادینه شده و به عبارتی مقاومتی که خودشان تعریف می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "تیتریک, تیتریک,
,
,
,
, تیتریک,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه