logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

قهرمان کاراته کشوری:

صرفه جویی در مصرف برق فرصتی برای خدمت به محرومان است

صرفه جویی در مصرف برق فرصتی برای خدمت به محرومان است
به جهت نهادینه کردن فرهنگ صرفه‌جویی در برق قهرمان کارته اردلی که سابقه در مسابقات بین المللی و کشوری دارد به کمپین به‌وقت روشنایی پیوستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی صالحی قرمان کاراته کشوری و رئیس هیئت کاراته شهرستان اردل در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز با اعلام پیوستن خود و خانواده اش به پویش “به وقت روشنایی”، گفت: برق یکی از نعماتی است که نقش بسزایی در توسعه و آبادانی کشور دارد و هرلحظه خاموشی می‌تواند خسارت زیادی را به مراکز مهم کشور وارد کند لذا می‌توانیم با رعایت الگوی صحیح مصرف در توسعه و آبادانی کشور نقش مهمی داشته باشیم.
 
وی بابیان اینکه مردم ایران به‌ویژه مردم شریف  شهرستان اردل  را به کمپین «به‌وقت روشنایی» دعوت می‌کنم اظهار کرد: بر اساس برآوردهای انجام‌شده، برای اضافه شدن یک کولر به شبکه برق، نیاز به سرمایه‌گذاری  20  میلیون تومانی است و بر اساس همین برآوردها اگر هر نفر به‌اندازه 15 دقیقه در طول روز کولر خود را خاموش کند، 10 میلیون تومان از این هزینه‌ها کاسته می‌شود.
 
این قهرمان کاراته کشور به ویژگی برجسته این کمپین اشاره و عنوان کرد: یکی از نکات مثبت و مهم کمپین «به‌وقت روشنایی» این است که بر اساس قرارداد فی‌مابین وزارت نیرو و سازمان بسیج مستضعفین کشور قرار است هزینه صرفه‌جویی مصرف برق صرف آبادانی مناطق محروم شود.
 
صالحی تصریح کرد: چه‌کار بهتر از این‌که می‌توانیم فقط با خاموش کردن 15 دقیقه از وسایل سرمایشی در مصرف برق صرفه‌جویی کنیم و در عوض آن هم‌وطنان محروم از عواید آن بهره‌مند شوند.
 
 وی بابیان اینکه قطعاً حضور حتی یک نفر بیشتر هم در این کمپین، می‌تواند چراغ خانه‌ای در محروم‌ترین نقطه کشور را روشن کند گفت: امیدوارم همچون رویدادهای مختلف دیگر که ملت ایران یک‌صدا و همدل بودند در این کمپین خیرخواهانه نیز با وحدت و انسجام هرچه بیشتر شرکت کنند.  
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه