اخبار داغ
  1. یارانه نان، حقی که به مردم نمی‌رسد/ تفاوت قیمت آرد، عامل اصلی تخلفات
  2. وامی که به جای گره گشایی؛ گره می‌افزاید/ اعتمادی که باید به بازار اجاره مسکن برگردد
  3. تصمیم گیران عالی کشور مراقب بازی خطرناک ترامپ باشند/ ارتباط ایران با تیم ترامپ از 2 سال قبل یک تله مذاکره است
  4. انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل جدید، یک ضرورت فرهنگی است
  5. سپاه پاسداران، حافظ ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی/ عملیات وعده صادق؛ نشانگر قدرت خارق العاده سپاه در مواجهه با تهدیدات
  6. گرد و خاک و گرما در راه تهران
  7. عارضه شنوایی در ۲.۵ درصد کودکان سنین مدرسه / مشکلات شنوایی دردهک‌های پایین جامعه
  8. نخستین نشست خبری ستاد بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت برگزار شد
  9. وام‌های دولتی تبدیل به تله حمایتی شدند/ قطار بحران مسکن به سمت پرتگاه در حرکت است
  10. پرهیز از شتاب زدگی در مذاکرات مانع از شیطنت رسانه ای غرب خواهد شد/دولت مسائل کشور را به مذاکرات گره نزده است
  11. گام های هوشمندانه در مذاکرات غیر مستقیم/شتاب زده نیستیم!
  12. مرگ تدریجی درختان بلوط زاگرس بدون پاسخ روشن از مسئولان/ حفاظت‌شده‌ای بدون محافظ!
  13. سعدی شیرازی؛ شاعری که هنوز حرف‌هایش در گوش تاریخ طنین‌انداز است/ از بوستان سعدی تا گلستان انسانیت
  14. بررسی گزینه‌های جانشینی درویش؛ نسخۀ مالک برای پرسپولیس چیست؟!
  15. جلسه ستاد اقتصادی دولت برگزار شد/گزارش آخرین وضعیت تسهیلات بخش تولید، ازدواج و فرزندآوری
  16. وزارت بهداشت باید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را اجرا کند/ با چالش‌های گسترده‌ای در حوزه سلامت مواجه هستیم
  17. چرا مصوبات شورای عالی مسکن مشکل مستاجران را برطرف نخواهد کرد؟/ ودیعه سنگین، جیب خالی؛ دردهای بی‌پایان مستاجران
  18. آژانس به سیاسی کاری خود ادامه دهد در پذیرش NPT تجدیدنظر می کنیم
  19. بازگشت یک سایه خاموش؛ سرخک دوباره در کشور جان گرفت
  20. کرایه حمل و نقل عمومی در تهران از فردا گران می‌شود

پس از آلبوم «شیر سنگی»؛

«وقتی برگشم» شهبازیان شنیدنی شد

«وقتی برگشم» شهبازیان شنیدنی شد
تازه‌ترین آلبوم فریدون شهبازیان آهنگساز و رهبر ارکستر شناخته شده کشورمان با عنوان «وقتی برگشتم» مشتمل برچند موسیقی فیلم از این هنرمند در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «وقتی برگشتم» عنوان تازه‌ترین آلبوم فریدون شهبازیان آهنگساز و رهبر ارکستر شناخته شده کشورمان است که طی روز‌های اخیر به همت ماهور موسائیان در بازار موسیقی منتشر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


«گلچهره (قطعه ۱ تا ۶)»، «فرزندچهارم (قطعات ۷ تا ۱۹)» و «وقتی برگشتم (قطعات ۲۰ تا ۲۸)» عنوان آثاری هستند که طی سال‌های اخیر به کارگردانی وحید موساییان و آهنگسازی فریدون شهبازیان به نمایش درآمده‌اند.

علی جعفری پویان، نیما زاهدی، امین غفاری، تینا جامه گرمی، سهراب برهمندی، میثم مروستی، کریم قربانی، مرحوم علیرضا خورشیدفر، رضا آبایی، ناصر رحیمی، فرشید حفظی فرد، مسعود تاجیک، حسین پورمعین، هومن نامداری، پریچهر خواجه، فیروز ویسانلو، جابراطاعتی، آلوین آوانسیان گروه نوازندگان این آلبوم هستند. این در حالی است بهراد جوانبخت طراح گرافیک، محمد پورراد مجری طرح، مهدی سالک اردستانی، حمید عسگری، یاسین فلاح پور صدابرداران، ماهور موساییان عکس و نیما جوان مدیر اجرایی عوامل آلبوم «وقتی برگشتم» را تشکیل می‌دهند، که در استودیو «پژواک» ضبط شده است.

فریدون شهبازیان که چندی پیش از سمت مدیریت هنری و رهبری دائم ارکستر ملی ایران کناره‌گیری کرد ضمن ساخت موسیقی متن بیش از ۴۰ فیلم سینمایی از کارگردانان شاخص سینمای کشورمان تاکنون آلبوم‌های متعددی را در عرصه موسیقی به مخاطبان ارائه کرده است که از آن جمله می‌توان به «جام تهی» با صدای محمدرضا شجریان، «شبانگاهان» با صدای عبدالحسین مختاباد، «چرخ گردون» با صدای علی اصغر شاه‌زیدی، «سروش آسمانی» با صدای علی اصغر شاه‌زیدی، «رباعیات خیام» با صدای مرحوم احمد شاملو، «کاشفان فروتن شوکران» با صدای مرحوم احمد شاملو، «بشنو ازنی» با صدای شهرام ناظری و «گریز» با صدای نادر گلچین اشاره کرد.

آلبوم «وقتی برگشتم» به صاحب امتیازی ماهور موساییان طی روز‌های گذشته منتشر شده است.

آلبوم «شیر سنگی» نیز عنوان اثر دیگری است که از فریدون شهبازیان در بازار موسیقی منتشر شده است.

این مجموعه شامل بیست قطعه بی‌کلام و دو قطعه باکلام از موسیقی فیلم «شیر سنگی» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی است. خوانندگی دو قطعه باکلام را تورج زاهدی بر عهده داشته است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه