انتقاد نماینده مردم بروجرد به اجرای خط ریلی خرمآباد- اراک
مقصودی نماینده مردم بروجرد در مجلس گفت: آزادراه خرمآباد- اراک شهرستان بروجرد را در سالهای آینده دچار رکود اقتصادی می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه مقصودی در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: شهرستان بروجرد یک شهر ترانزیتی از شمال به جنوب و شرق به غرب است و آزادراه خرم آباد- اراک، این شهرستان را در سال های آینده دچار یک رکود اقتصادی خواهد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی افزود: آزادراه خرم آباد- اراک در واقع شهرستان بروجرد را قیچی و آن را به عنوان یک کنارگذر تبدیل خواهد کرد و با توجه به مشکلات اقتصادی در تمام شهرها و این شهرستان از لحاظ اقتصادی آسیب خواهد دید.
,نماینده مردم بروجرد و اشترینان عنوان کرد: قبلاً مسافران از طریق این شهرستان به جنوب یا شمال می رفتند که با راه اندازی آزادراه خرم آباد- اراک شهرستان بروجرد کاملاً از دور خارج شده و بنده پیگیری این موضوع از وزیر راه هستم که تا دیر نشده حتماً باید چارهای برای آن داشته باشیم.
,وی بیان کرد: مسئولان قبل باید این موضوع را پیگیری میکردند، چرا ما دور اندیش و دورنگر نیستیم و همیشه از موضوعات مهم غافلیم که مطمئنا سال های آینده این موضوع به ما لطمه می زند.
,مقصودی با اشاره به خط راه آهن که سالها مطالبه شهرستان بروجرد بوده است گفت: شهرستان بروجرد در محاصره سرتاسری شبکه ریلی کشور که از یک طرف به شهرستان دورود، از طرف دیگر به اراک و از غرب به شهرستان ملایر قرار دارد و این مطالبه حق عمومی این شهرستان است.
,نماینده مردم بروجرد و اشترینان خاطرنشان کرد: مسئولان قبول نمی کنند که خط ریلی از این شهرستان عبور کند و می گویند که بروجرد به عنوان یک آنتن یعنی یک ایستگاه بین راهی باشد، که بنده از حق مسلم مردم نمی گذرم و به جد پیگیر آن هستم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه