گزارش تصویری/

عزاداری شب اول محرم در هرمزگان با رعایت فاصله اجتماعی

عزاداری شب اول محرم در هرمزگان با رعایت فاصله اجتماعی
عزاداری اولین شب از شب‌های عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در هیأت ها، صحن های فضای باز مساجد و امکان متبرکه استان هرمزگان، با رعایت فاصله و پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛با شیوع ویروس کرونا در کشور،کلیه مراسم ها و برنامه های ملی و مذهبی همچون عزاداری ماه محرم الحرام، تحت تاثیر قرار گرفت اما اکثر مردم ولایتمدار تلاش کردند با تغییر در شکل ظاهری این عزاداری ها و با رعایت دستورات بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری منحوس، پرچم آزادی خواهی پیام شهدای دشت کربلا را زنده نگه دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

اولین شب از شب‌های عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) شامگاه پنج شنبه همزمان با شروع ماه محرم در هیأت ها، صحن های فضای باز مساجد و امکان متبرکه استان هرمزگان با رعایت فاصله و پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه