logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

شمشیربازی افتخاری تاریخی برای ورزش کشوربه ارمغان آورد؛

باقرزاده: تلاش می‌کنیم مدال المپیکی هم کسب کنیم

باقرزاده: تلاش می‌کنیم مدال المپیکی هم کسب کنیم
رییس فدراسیون شمشیربازی از مدال مجتبی عابدینی در رقابت های قهرمانی جهان که در سال ٩٨ به ارمغان آمد به عنوان یکی از ارزشمندترین مدال های تاریخ ورزش ایران نام برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فضل‌الله باقرزاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان پیشرفت شمشیر بازی ایران را قابل توجه دانست و توضیح داد: مدال مجتبی عابدینی به عنوان اولین مدال جهانی شمشیر بازی و کسب ٤ سهمیه در اسلحه سابر برای المپیک توکیو که قبل از شیوع کرونا به ارمغان آمد ، کار بزرگ و تاریخی این رشته محسوب می شود که تلاش و برنامه ریزی ما به سمتی است که مدال المپیکی هم برای این رشته به ارمغان آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
رئیس فدراسیون شمشیربازی گفت: از ١٨٩٦ که المپیک با ٩ رشته آغاز شد، شمشیر بازی در قالب المپیک های کهن و نوین همیشه وجود داشته و خوشحال هستیم که این موفقیت ها برای ورزش ایران در این رشته با سابقه بدست آمده و در شرایطی که در المپیک ٢٠١٦ تا نزدیک کسب مدال هم پیش رفتیم اکنون تلاش خواهیم کرد تا ان شالله با سپری کردن دوران کرونا ورزش ایران را در رشته شمشیر بازی صاحب مدال المپیکی کنیم .
,
 
,
فضل‌الله باقرزاده با بیان اینکه در حالی چهار سهمیه بدست آمده که هنوز به کسب سهمیه های اسلحه های فلوره و اپه امیدوارهستیم تصریح کرد : از المپین های فعلی هم برای درخشش در المپیک تابستان آینده حمایت کامل خواهیم کرد و از وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک هم ویژه تشکر می کنم.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه