راه اندازی ورزش های رزمی ترکیبی؛
بهتری: عزم جدی برای آغاز فعالیت MMA آماتور در ایران داریم
رئیس فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی، آغاز فعالیت رشته "ورزش های رزمی ترکیبی" MMA در ایران با مجوز وزارت ورزش و جوانان را با توجه به علاقه مندان زیاد به این رشته در کشور ضروری دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی، یوسف بهتری درباره آغاز فعالیت MMA آماتور در ایران، اظهار داشت: با توجه به نیاز روز جامعه و از آنجا که ورزشهای رزمی ترکیبی (MMA) طرفداران زیادی را از بین جوانان و ورزشکاران ایرانی به خود جذب کرده است. برهمین اساس رشته ورزشهای رزمی ترکیبی MMA در ایران اسلامی با رعایت کامل شرایط و قوانین موجود در ورزش کشور و با اخذ مجوز رسمی از وزارت ورزش و جوانان شروع به کار کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: این فدراسیون به عنوان بالاترین مرجع مدیریت ورزشهای رزمی در کشور، چندین بار از وزارت ورزش و جوانان خواسته است تا موافقت خود را با آغاز فعالیت رشته ورزش های رزمی ترکیبی در ایران اعلام کند.
,
بهتری خاطرنشان ساخت: مسلم است که رشته "ورزش های رزمی ترکیبی" MMA در ایران هنوز به صورت آماتور است و در صورت صدور مجوز وزارت ورزش و جوانان برای آغاز به کار این رشته در کشور، هر گونه فعالیت در این زمینه باید در حوزه ورزش آماتور باشد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه