بورسیه یزدانی و گرایی پرداخت شد/ 75 میلیون تومان در حساب ملی‌پوشان کشتی

بورسیه یزدانی و گرایی پرداخت شد/ 75 میلیون تومان در حساب ملی‌پوشان کشتی
بخش سوم مبلغ بورسیه المپیکی حسن یزدانی و محمدعلی گرایی عضو تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی کشورمان پرداخت شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، طبق برنامه کمیته بین‌المللی المپیک بیش از 1600 ورزشکار از 185 کشور تا زمان برگزاری بازی‌های المپیک توکیو مورد حمایت کمیته بین‌المللی المپیک قرار می‌گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

از این میان در رشته کشتی 128 ورزشکار شامل 53 آزادکار، 39 فرنگی‌کار و 36 کشتی‌گیر زن از این امکانات بهره‌مند می‌شوند که نام حسن یزدانی و محمدعلی گرایی نمایندگان کشتی آزاد و فرنگی ایران نیز در بین نفرات اعلامی به کمیته بین‌المللی المپیک قرار دارد.

,

بر این اساس فدراسیون کشتی بخش سوم مبلغ بورسیه این دو ملی‌پوش کشورمان را که جمعا حدود 75 میلیون تومان بود را به آن‌ها پرداخت کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه