رئیس پلیس فتای مازندران:
مسافر هتاک امروز تحویل ناجای مازندران شد/رسیدگی پرونده در دادسرا
سامع خورشاد گفت: مسافری که روزهای گذشته در فضای مجازی به مردم مازندران هتاکی و اهانت کرده بود امروز برای ادامه فرایند بازجویی به فرماندهی انتظامی مازندران تحویل داده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سامع خورشاد عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: م. ج مسافری که سه روز پیش در اقدامی عجیب در فضای مجازی به مردم مازندران هتاکی و اهانت کرده بود صبح امروز برای ادامه فرایند بازجویی به فرماندهی انتظامی مازندران تحویل داده شد.
وی با بیان اینکه این فرد پس از عکس العمل مردم و مسئولان مازندرانی از استان متواری شده و در تهران خود را به پلیس فتا معرفی کرده بود، افزود: این متهم صبح امروز برای بررسی پرونده از تهران به مازندران انتقال داده شد.
خورشاد گفت: فرد هتاک از مردم مازندران عذرخواهی کرد و از این اقدام نادرست خود نیز پشیمان شد.
رییس پلیس فتای مازندران با بیان اینکه پرونده این فرد در دادسرا رسیدگی خواهد شد، ادامه داد: هرگونه عمل افراد هنجارشکن در فضای مجازی در رصد پلیس فتا قرار دارد.
بعد از انتشار کلیپی موهن و توهین آمیز به مردم مازندران و شهرستان کلارشت، رسانهها، فعالان شبکه اجتماعی استان و سایت بلاغ به صورت مستمر پیگیر پرونده از سوی مسئولان ناجا و دستگاه قضا تا حصول نتیجه است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه