سومین سال اجرای پویش مشق احسان در اصفهان؛
آماده سازی 100 هزار بسته لوازم التحریر در اصفهان
مدیر ستاد تأمین پویش مشق احسان استان اصفهان از آماده سازی 100 هزار بسته لوازم التحریر ایرانی در اصفهان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حامد میرهدایتی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز با بیان اینکه امسال سومین سالی است که پویش مشق احسان انجام می شود، اظهار کرد: سال اول با 100 هزار بسته، سال دوم با 250 هزار بسته توزیع شد و امسال پیش بینی می کنیم از 500 هزار تا یک میلیون بسته ای توزیع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
مدیر ستاد تأمین پویش مشق احسان استان اصفهان گفت: اصفهان تاکنون 100 هزار بسته در گام اول آماده می کنیم، این بسته ها که شامل دفتر ها 100، 50 و 40 برگ، جامدادی و یک کیف می شود که از اقلام با کیفیت لوازم التحریر است.
,
وی افزود: این اقلام کاملا ایرانی است و اقلام را به اکثر تولیدکنندگان لوازم التحریر ایرانی سفارش دادیم تا کمکی به کارگاه و شرکت هایی که به دلیل شرایط اقتصادی، وضعیت خوبی ندارد، کرده باشیم.
,
میرهدایتی ارزشی ریالی بسته ها از 130 تا 250 هزار تومان است و با یاری خدا و کمک خیران و مردم گام های بعدی را با 100 هزار بسته دیگر بر می داریم.
,
وی اضافه کرد: سال های گذشته این بسته ها در تهران تهیه و توزیع کشوری می شد اما امسال در 5 استان انجام می شود.
,
مدیر ستاد تأمین پویش مشق احسان استان اصفهان در پایان گفت: برای مشارکت های مردمی *430*15# داریم و مردم می توانیم و خیران عزیز می توانند با مراجعه به سایت مشق احسان این لوازم را سفارش دهند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه