نماینده یزد در یک قدمی صعود به لیگ دسته دوم قرار گرفت

برد شیرین تیم فوتبال یزدلوله در هفته پایانی لیگ دسته سوم

برد شیرین تیم فوتبال یزدلوله در هفته پایانی لیگ دسته سوم
نماینده فوتبال یزد که در چارچوب هفته هیجدم لیگ از ساعت 19:30 دقیقه چهارشنبه شب به مصاف برق شیراز رفته بود، در دقایق پایانی موفق شد با یک گل بر حریف غالب شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، تیم فوتبال یزدلوله در هفته پایانی لیگ دسته سوم کشور، ساعاتی قبل در ورزشگاه شهید نصیری یزد با نتیجه یک بر صفر مقابل برق شیراز به پیروزی رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

نماینده فوتبال یزد که در چارچوب هفته هیجدم لیگ دسته سه از ساعت 19:30 دقیقه چهارشنبه شب به مصاف برق شیراز رفته بود، در دقایق پایانی موفق شد با یک گل بر حریف غالب شود.

,

یزدلوله با این پیروزی به مرحله به پلی‌آف رسید و در یک قدمی صعود به لیگ دسته دو قرار گرفت.

,

تیم یزد لوله در شرایطی که با 27 امتیاز در رده سوم گروه سوم جدول لیگ سه فوتبال کشور قرار داشت، با پیروزی امشب به صعود به لیگ دسته دو امیدوار شد.

,

در حال حاضر تیم‌های یزدلوله در لیگ دسته سوم و شهید قندی در لیگ دسته دوم کشور به نمایندگی از استان یزد حضور دارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه