امام جمعه خیرآباد:
هدف کشورهای اروپایی ایجاد اختلال در محاسبات جمهوری اسلامی است
حجتالاسلام جعفر طزری گفت: هدف سه کشور اروپایی از دادن وعده های توخالی رقم زدن برجام دو و سه و ایجاد اختلال در محاسبات جمهوری اسلامی است تا از این طریق مانع تصمیم درست از سوی جمهوری اسلامی شوند و تصمیم درست آنست که اگر تحریم تسلیحاتی تمدید شد جمهوری اسلامی از برجام خارج و پروتکل الحاقی را نیز تعلیق نماید و اجازه بازرسی نامحدود به آژانس را ندهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از شبکه خبری تهران نیوز، حجتالاسلام جعفر طزری امام جمعه خیرآباد ظهر امروز در خطبههای نماز عبادی _ سیاسی جمعه این هفته اظهار کرد: امام سجاد علیهالسلام میفرماید در آخرین لحظات عمر پدرم، امام حسین برای وداع به خیمه من آمد و مرا در آغوش گرفت و این گونه فرمود؛ فرزندم از ظلم کردن به کسی که یاوری غیر از خدا ندارد بپرهیز و دوری کن.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز, شبکه خبری تهران نیوز, شبکه خبری تهران نیوز,وی گفت: البته منشور این فرمایش این نیست که اگر کسی یار و یاور داشت می توانی به او ظلم کنی بلکه حضرت می فرماید بدترین نوع ظلم و خطرناک ترین آن این است که انسان به کسی که در ظاهر کسی را ندارد ظلم کند و خیالش راحت است که طرف مقابل قادر به پاسخگویی نیست در حالیکه خداوند ناصر و همراه اوست.
امام جمعه خیرآباد گفت: مصداق دیگر ظلم، ظلم به بی پناه و ظلم و ستم مرد و زن در خانه نسبت به یکدیگر است، مرد در حق همسر خود بدی می کند و زن بیچاره جایی غیر از این خانه را ندارد مجبور است تحمل کند یا مرد بخاطر حفظ آبروی خود مجبور است نیش زبان و بد خلقی و بد دهانی همسر خویش را تحمل کند و یا اینکه پدر و مادر پیر انسان چون نمی توانند حوایج خود را بر طرف کنند نیازمند فرزندان خود هستند مجبورند بد خلقی ها و نیش زبان ها و کم محبتی ها را تحمل کنند.
خطیب جمعه خیرآباد اضافه کرد: مصداق دیگر، غیبت و تهمت زدن است چرا که شخص غیبت شونده در مجلس نیست که از خود دفاع کند یا تهمت را از خود دور کند این از بدترین نوع ظلم است آنچه باید بدانیم آنکه ظلم فقط مربوط به شمر در حق امام حسین علیهالسلام نیست بلکه شامل این موارد و در عصر ما هم می شود و ما هم باید مراقب باشیم.
وی با بیان اینکه لازم است از همه عزیزانی که مراسم عزای امام حسین علیه السلام را با رعایت دستورات بهداشتی برگزار کردند تقدیر و تشکر کنم، بیان داشت: دشمنان از ماه ها قبل بدنبال آن بودند که به بهانه ویروس منحوس عزای امام حسین را تعطیل کنند و اینگونه وانمود می کردند که یا باید عزاداری کرد و گرفتار ویروس شد و یا اگر بدنبال سلامتی هستید باید عزاداری را کنار گذاشت اما مقام معظم رهبری با بیان اینکه عزاداری تعطیل نیست و دستورات هم باید رعایت شود نقش دشمنان نظام و اسلام را بر هم ریخت و مردم عزیز با رعایت دستورات بهداشتی و ولایت پذیری محرمی به یاد ماندنی را رقم زدند و نشان دادند هم می توان عزاداری کرد و هم می توان سلامت ماند.
طزری اظهار کرد: قریب به دو ماه به انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا بای مانده است و کمتر از یک ماه به پایان تحریم های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران طبق برجام باقی مانده، آمریکا بعد از شکست در سازمان ملل و عدم موفقیت در طرح مکانیسم ماشه بدنبال کشاندن پرونده جمهوری اسلامی به شورای امنیت است.
امام جمعه خیرآباد خاطرنشان کرد: آنچه مهم است اینکه سه کشور اروپایی هم در سازمان ملل و هم در مکانیسم ماشه رای ممتنع دادند و به ظاهر با آمریکا مخالفت کردند لیکن واقعیت آنست که اگر این سه کشور با طرح آمریکا همراهی می کردند جمهوری اسلامی از برجام خارج می شد و دیگر بهانه ای برای حضور در برجام نداشت و ثانیا میدانستند روسیه و چین این طرح را وتو می کنند، لذا بدنبال آن هستند که به ظاهر با آمریکا مخالفت کنند تا بتوانند از این طریق جمهوری اسلامی ایران را همچنان در برجام نگه دارند.
وی تصریح کرد: از طرفی می خواهند با چانه زنی و دادن وعده های تو خالی، برجام ۲ و ۳ را رقم بزنند لذا مسوولان متوجه باشند که هدف سه کشور اروپایی ایجاد اختلال در محاسبات جمهوری اسلامی است تا از این طریق مانع تصمیم درست از سوی جمهوری اسلامی شوند و تصمیم درست آنست که اگر تحریم تسلیحاتی تمدید شد جمهوری اسلامی از برجام خارج و پروتکل الحاقی را نیز تعلیق نماید و اجازه بازرسی نامحدود به آژانس را ندهد.
انتهای پیام/*
وی گفت: البته منشور این فرمایش این نیست که اگر کسی یار و یاور داشت می توانی به او ظلم کنی بلکه حضرت می فرماید بدترین نوع ظلم و خطرناک ترین آن این است که انسان به کسی که در ظاهر کسی را ندارد ظلم کند و خیالش راحت است که طرف مقابل قادر به پاسخگویی نیست در حالیکه خداوند ناصر و همراه اوست.
,امام جمعه خیرآباد گفت: مصداق دیگر ظلم، ظلم به بی پناه و ظلم و ستم مرد و زن در خانه نسبت به یکدیگر است، مرد در حق همسر خود بدی می کند و زن بیچاره جایی غیر از این خانه را ندارد مجبور است تحمل کند یا مرد بخاطر حفظ آبروی خود مجبور است نیش زبان و بد خلقی و بد دهانی همسر خویش را تحمل کند و یا اینکه پدر و مادر پیر انسان چون نمی توانند حوایج خود را بر طرف کنند نیازمند فرزندان خود هستند مجبورند بد خلقی ها و نیش زبان ها و کم محبتی ها را تحمل کنند.
,خطیب جمعه خیرآباد اضافه کرد: مصداق دیگر، غیبت و تهمت زدن است چرا که شخص غیبت شونده در مجلس نیست که از خود دفاع کند یا تهمت را از خود دور کند این از بدترین نوع ظلم است آنچه باید بدانیم آنکه ظلم فقط مربوط به شمر در حق امام حسین علیهالسلام نیست بلکه شامل این موارد و در عصر ما هم می شود و ما هم باید مراقب باشیم.
,وی با بیان اینکه لازم است از همه عزیزانی که مراسم عزای امام حسین علیه السلام را با رعایت دستورات بهداشتی برگزار کردند تقدیر و تشکر کنم، بیان داشت: دشمنان از ماه ها قبل بدنبال آن بودند که به بهانه ویروس منحوس عزای امام حسین را تعطیل کنند و اینگونه وانمود می کردند که یا باید عزاداری کرد و گرفتار ویروس شد و یا اگر بدنبال سلامتی هستید باید عزاداری را کنار گذاشت اما مقام معظم رهبری با بیان اینکه عزاداری تعطیل نیست و دستورات هم باید رعایت شود نقش دشمنان نظام و اسلام را بر هم ریخت و مردم عزیز با رعایت دستورات بهداشتی و ولایت پذیری محرمی به یاد ماندنی را رقم زدند و نشان دادند هم می توان عزاداری کرد و هم می توان سلامت ماند.
,طزری اظهار کرد: قریب به دو ماه به انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا بای مانده است و کمتر از یک ماه به پایان تحریم های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران طبق برجام باقی مانده، آمریکا بعد از شکست در سازمان ملل و عدم موفقیت در طرح مکانیسم ماشه بدنبال کشاندن پرونده جمهوری اسلامی به شورای امنیت است.
,امام جمعه خیرآباد خاطرنشان کرد: آنچه مهم است اینکه سه کشور اروپایی هم در سازمان ملل و هم در مکانیسم ماشه رای ممتنع دادند و به ظاهر با آمریکا مخالفت کردند لیکن واقعیت آنست که اگر این سه کشور با طرح آمریکا همراهی می کردند جمهوری اسلامی از برجام خارج می شد و دیگر بهانه ای برای حضور در برجام نداشت و ثانیا میدانستند روسیه و چین این طرح را وتو می کنند، لذا بدنبال آن هستند که به ظاهر با آمریکا مخالفت کنند تا بتوانند از این طریق جمهوری اسلامی ایران را همچنان در برجام نگه دارند.
,وی تصریح کرد: از طرفی می خواهند با چانه زنی و دادن وعده های تو خالی، برجام ۲ و ۳ را رقم بزنند لذا مسوولان متوجه باشند که هدف سه کشور اروپایی ایجاد اختلال در محاسبات جمهوری اسلامی است تا از این طریق مانع تصمیم درست از سوی جمهوری اسلامی شوند و تصمیم درست آنست که اگر تحریم تسلیحاتی تمدید شد جمهوری اسلامی از برجام خارج و پروتکل الحاقی را نیز تعلیق نماید و اجازه بازرسی نامحدود به آژانس را ندهد.
,انتهای پیام/*
,]
ارسال دیدگاه