دیدار پاکدل با معاون وزارت بهداشت و درمان/ تعامل فدراسیون هندبال و وزارت بهداشت

دیدار پاکدل با معاون وزارت بهداشت و درمان/ تعامل فدراسیون هندبال و وزارت بهداشت
عصر دیروز رییس فدراسیون هندبال با دکتر رئیسی معاونت بهداشت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی دیدار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون هندبال ،علیرضا پاکدل رییس فدراسیون  با حضور در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با دکتر رئیسی معاونت بهداشت این وزارتخانه دیدار و گفتگو کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این دیدار پاکدل با تقدیر و تشکر از زحمات و  تلاشهای شبانه روزی جهادگران عرصه سلامت وزارت بهداشت به دلیل حضور فعال در خط مقدم جبهه مبارزه با ویروس کرونا در چند ماه گذشته از  حمایتهای دکتر رئیسی و مجموعه معاونت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در همکاری و صدور مجوز برگزاری رقابتهای ورزشی با در نظر گرفتن پروتکلهای تدوین شده تشکر نمود.

,

دکتر رئیسی در ادامه جلسه در خصوص نحوه برگزاری مسابقات هندبال و همچنین اجرای پروتکلها جهت برگزاری هرچه بهتر رقابتها ارائه طریق و مقرر شد نظرات کارشناسی مجموعه معاونت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در برگزاری لیگ هندبال به بهترین شکل ممکن مورد توجه قرار گیرد.

,

در پایان  جلسه علیرضا پاکدل به نمایندگی از جامعه هندبال و به پاس خدمات بی شائبه کادر بهداشت و درمان کشور در ماه های اخیر لوح تقدیر و پیراهن تیم ملی کشورمان را به دکتر رئیسی به نمایندگی از جامعه تلاشگر عرصه سلامت کشور اهدا نمود.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه