رئیس اداره ورزش جوانان:

زمین چمن روستای یادگارلو بازپس گرفته شد

زمین چمن روستای یادگارلو بازپس گرفته شد
رئیس اداره ورزش جوانان گفت: زمین چمن فوبتال روستای یادگارلو که مدتی توسط یک زنبوردار با انبوه کندوهای عسل اشغال شده بود، بازپس گرفته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازسولدوز خبر از اذربایجان غربی؛ پس از انتشار خبر " تبدیل زمین فوتبال روستای یادگارلو به محل پرورش زنبور عسل"، رئیس اداره ورزش و جوانان محمدیار با ارسال یک نامه به سولدوز خبر، از تخلیه زمین چمن این روستا از کندوهای زنبور عسل خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر, تبدیل زمین فوتبال روستای یادگارلو به محل پرورش زنبور عسل,

علی حسینی در این نامه با اشاره به پیگیری های خود آورده است که پس از آگاهی از موضوع و درخواست تخلیه زمین با مقاومت صاحب زنبورهای عسل مواجه شد اما سرانجام با کمک نیروی انتظامی و با در دست داشتن حکم تخلیه موفق به بازپس گیری زمین چمن فوتبال جوانان یادگارلو شده است و پس از سیر مراحل قانونی این محل ورزشی به طور دائمی در اختیار دهیاری این روستا قرار خواهد گرفت.

,

پیش از این دهیاری روستا و رئیس اداره ورزش محمدیار با دراز کردن انگشت اتهام به سوی همدیگر، طرف مقابل را مسئول این سهل انگاری معرفی کرده بودند. 

,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه