جلسه دهم مهرماه اتحادیه جهانی کشتی تعیین کننده است؛

امامی: خستگی بنا موقتی است/ برای برگزاری لیگ برنامه‌ریزی دقیق می‌خواهیم

امامی: خستگی بنا موقتی است/ برای برگزاری لیگ برنامه‌ریزی دقیق می‌خواهیم
سخنگوی فدراسیون کشتی در مورد استعفای محمد بنا گفت: در این ماه‌های کرونایی همه خسته شده‌اند و محمد بنا هم مستثنی نیست؛ به نظرم شرایط کمی آرام‌تر شود بنا هم برمی‌گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ابراهیم امامی سخنگوی فدراسیون کشتی در گفتگو با خبرنگار دانا در مورد مجوز برگزاری لیگ برتر کشتی اظهار داشت: خوشبختانه موفق شدیم مجوز برگزاری لیگ کشتی بصورت متمرکز را بگیریم. البته نیاز به زمان داریم تا با برنامه‌ریزی دقیق و تشریح چگونگی رعایت پروتکل‌ها برنامه شروع لیگ را به تیمها اعلام کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

امامی در مورد تاریخ شروع لیگ برتر کشتی تاکید کرد: از نیمه اول مهرماه لیگ برتر کشتی بصورت متمرکز شروع می‌شود. فقط قبل از آن جلسه‌ای در فدراسیون برگزار خواهد شد تا زمان دقیق مسابقات مشخص شود. به عنوان مثال انجام مسابقات در شرایط قرنطینه‌ای خواهد بود و تماشاگری در سالن نخواهد بود.

,

داور بین‌المللی کشتی ایران در ادامه به بحث استعفای محمد بنا پرداخت و تصریح کرد: 6، 7 ماه است که کشتی وضعیت بلاتکلیفی دارد. نه اردو برگزار شده نه مسابقه‌ای! شخصی مانند محمد بنا که یک مربی مسئولیت‌پذیر است باید در سال منتهی به المپیک جوابگوی شاگردانش و همین طور مردم باشد؛ مجموعه این مسائل منجر شد به خستگی و نگرانی ایشان و استعفایی که البته بصورت کتبی به رییس فدراسیون ابلاغ نشده. تصور من این است محمد بنا با گذشت زمان و برپایی مجدد اردوهای کشتی به خانه خودشان می‌آیند و هدایت ملی‌پوشان را برعهده می‌گیرند.

,

محمد ابراهیم امامی در پایان به جلسه دهم مهرماه اتحادیه جهانی کشتی اشاره کرد و گفت: ما پیش از این می‌خواستیم اردوهای تیم ملی را آغاز کنیم اما به این نتیجه رسیدیم تا برگزاری جلسه مهم اتحادیه جهانی کشتی صبر کنیم و پس از آن بر اساس خروجی جلسه تصمیمات خودمان را بگیریم. قطعا اگر اتحادیه و لالوویچ رای به برگزاری مسابقات جهانی 2020 بدهند، اردوهای تیم ملی زودتر شروع می‌شوند تا تیمهای ملی برای آن پیکارها آماده باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه