مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه خبر داد؛

احتمال تعطیلی مدارس شعبه اخذ رای در صورت طولانی‌شدن شمارش آرا

احتمال تعطیلی مدارس شعبه اخذ رای در صورت طولانی‌شدن شمارش آرا
مجید یزدان‌پناه، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: چنانچه شمارش آرای انتخابات مجلس در مدارس شعبه اخذ رای طولانی شود در خصوص تعطیلی روز شنبه اطلاع‌رسانی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، مجید یزدان‌پناه امروز جمعه در حاشیه ستاد انتخابات استان کرمانشاه و مرحله دوم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تعداد ۳۰۵ مدرسه در شهرستان کرمانشاه به عنوان شعبه اخذ رای فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: از این تعداد ۱۳۷ مدرسه مربوط به ناحیه سه، ۷۹ مدرسه ناحیه ۲ و ۸۹ مدرسه ناحیه یک هستند.

یزدان پناه گفت: چنانچه شمارش آرا در مدارسی که به عنوان شعب اخذ رای فعالیت دارند طولانی شود تصمیم‌گیری برای تعطیلی مدارس در روز شنبه انجام خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در صورت تصمیم‌گیری برای تعطیلی مدارس اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

به گزارش  شبکه اطلاع رسانی مرصاد دومین مرحله انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از صبح امروز جمعه 21 شهریور ماه در ۷۸۳ شعبه اخذ رای آغاز شده است.

با توجه به شیوع ویروس کرونا تمامی شعب اخذ رأی در حوزه های انتخابیه مرحله دوم با رعایت پروتکل های بهداشتی مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت می کنند.

در این مرحله در استان کرمانشاه، ۴ کاندیدا به رقابت می پردازند که در نهایت با کسب آرای مردمی ۲ نماینده برای ۲ حوزه انتخابیه کرمانشاه و اسلام آبادغرب و دالاهو انتخاب خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه