تمسخر قرارداد اسرائیل با امارات توسط رسانه صهیونیستی
رسانه صهیونیستی در ویدئویی، قرارداد صلح با امارات متحده عربی را مسخره کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ رسانه صهیونیستی، قرارداد صلح با امارات متحده عربی را مسخره کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,با اجرای قرارداد جنجالی میان رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی، کمدین های صهیونیستی سوژه جدیدی برای اجرای کمدی خود یافتند.
,یک نمایش طنز صهیونیستی به نام "Eretz Nehdert - Wonderful Country" هدف جدیدی را در نظر گرفته و آن "محمد بن زاید" ولیعهد ابوظبی و "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.
,طی ویدئویی که به صورت آنلاین منتشر شد، این 2 رهبر با موزیکی به نام "یک دنیای کاملا جدید" (A Whole New World) روی هواپیمای در حال پروازِ آمریکاییِ F35 در بیابان نشسته اند و آواز می خوانند.
,,

, این فیلم، 2 رهبر را به عنوان عاشقانی که به تازگی یکدیگر را پیدا کرده اند به تصویر می کشد و توافقنامه جنجال برانگیز عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی در ماه آگوست را هدف قرار می دهد.
,,

, شخصیت هایی که نقش نتانیاهو و بن زاید را ایفا می کنند، این قرارداد را مسخره کرده و می گویند: "ما به جنگ ها و قتل ها خاتمه داده ایم ... ما به عنوان دوست با هم زندگی می کنیم ... با صلح جدید، دیگر خونی ریخته نمی شود ... این صلح شجاعان است."
,این ویدئو، صلح ایجاد شده میان دو طرف را به سخره گرفت. متن شعری که در این ویدئو از سوی 2 رهبر خوانده می شود اینگونه است: "ما دیگر از درگیری نمی گوییم ... ما سالها به هم جنگ نکرده ایم ... و سرانجام آرامش را برای ساکنان دبی به ارمغان خواهیم آورد."
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه