logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده یزد مطرح کرد؛

پرستاران و معلمان در برزخ استخدام/ دولت نسبت به تبدیل وضعیت بی توجه است

پرستاران و معلمان در برزخ استخدام/ دولت نسبت به تبدیل وضعیت بی توجه است
جوکار گفت: در دولت قبل تمام نیروهای شرکتی طی بخشنامه‌ای از سوی دولت تبدیل وضعیت شدند اما متاسفانه در دولت یازدهم و دوازدهم این تبدیل وضعیت اتفاق نیفتاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد صالح جوکار در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در مورد مشکلات معلمین و گلایه آنها از عدم استخدام عنوان کرد: در دولت قبل تمام نیروهای شرکتی طی بخشنامه‌ای از سوی دولت تبدیل وضعیت شدند. یعنی در هر سطحی که بودند یک رتبه برای تبدیل وضعیت ارتقا پیدا کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد صالح جوکار در گفتگو با خبرنگار , یزدرسا,  در مورد مشکلات معلمین و گلایه آنها از عدم استخدام عنوان کرد: در دولت قبل تمام نیروهای شرکتی طی بخشنامه‌ای از سوی دولت تبدیل وضعیت شدند. یعنی در هر سطحی که بودند یک رتبه برای تبدیل وضعیت ارتقا پیدا کردند.,

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس افزود: متاسفانه در دولت یازدهم و دوازدهم این تبدیل وضعیت اتفاق نیفتاد و از این حیث یک احساس خلأیی می شود. این معلمان عزیز نیز هم حق دارند. امروز اگر بعد از گذشت 7 یا 8  سال اگر به صورت شرکتی نیروها را به کار بگیریم و نیروها را ارزیابی بکنیم برای تبدیل وضعیت آنها کفایت میکند.

,

وی ادامه داد: حال یا این نیروها توانمندی لازم را دارند و در ارزیابی نمره قابل قبول می گیرند و تبدیل وضعیت می شوند و یا در ارزیابی نمره مثبت نمی‌گیرند و تعیین تکلیف می‌شوند. اما اینکه به صورت شرکتی باقی بمانند و شرکت‌هایی واسطه باشند و پول از دولت بگیرند و مشکلاتی برای اینها ایجاد کنند و بعضاً هفت یا هشت ماه حقوقشان عقب بیافتد قابل قبول نیست. لذا تاکید ما بر این است که باید به درستی وضعیت معلمان روشن شود.

,

جوکار در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت پرستاران شرکتی نیز گفت: در رابطه با بحث پرستاران نیز با توجه به شرایطی که داشتیم و بحث مقابله با کرونا و مجاهدت در عرصه مبارزه با این ویروس، قرار بود مسئولان یک فوق‌العاده ای در نظر بگیرند تا این عزیزان هم تبدیل وضعیت شوند. اما وزارت بهداشت و درمان که متولی این کار است با سهمیه ‌اندکی که داده اصلاً این کار امکانپذیر نیست. وزارت بهداشت بایستی سهمیه را افزایش دهد به گونه‌ای که تعداد بیشتری از این عزیزان را در بر بگیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه