اسکوچیچ از ونگر چه پرسید؟
سرمربی تیم ملی ایران در جریان وبینار دانش افزایی مربیان از سرمربی سابق آرسنال درباره استفاده از تکنولوژی GPS پرسش و پاسخ کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دراگان اسکوچیچ در وبینار دانش افزایی مربیگری با حضور آرسن ونگر ضمن خیر مقدم به وی عنوان کرد: از برگزاری این مراسم بسیار خوشحالم. می خواهم نظر شما را درباره بهره مندی از تکنولوژى جی پی اس برای تیم ها در تمرین بدانم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,آرسن ونگر در این باره گفت: این یک واقعیت روشن است که اعداد و ارقام به ما کمک مى کند. این موضوع را نمی توان انکار کرد.طبعا تلاش می شود با استفاده از اطلاعات بتوانیم تصمیمات درستى بگیریم.
,وی افزود: من به اطلاعات و آمار دقیق اعتقاد زیادى دارم چرا که مى تواند بسیار اثرگذار باشد. در تجارب مربیگری هم از این موضوع استفاده کرده ام. پس از این،اسکوچیچ پرسید؛ در بحث تعادل میان تکنیک و تاکتیک چه توصیه ای دارید؟
,ونگر گفت: بازیکن حتما باید تابع تصمیمات مربى باشد و هیچ بهانه اى از سمت بازیکن قابل قبول نیست. لازم است تعادل لازم بین تاکتیک و تکنیک در فوتبال ایجاد شود. این موضوع با برگزاری تمرینات و بهره مندی از رویه های مناسب و تداوم آن عملیاتی می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه