همه پرسی بحرین 30 آبان برگزار میشود
هیأت ملی مستقل همه پرسی مردمی بحرین، روزهای 21 و 22 نوامبر 2014 (30 آبان و 1 آذر 1393) برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از العالم، هیات ملی مستقل همه پرسی مردمی بحرین در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: این دعوتی مجدد از شهروندان بحرینی برای احقاق حق ملی و تاریخی شان از طریق شرکت در همه پرسی است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, العالم,هیات مزبور از دبیر کل سازمان ملل متحد و کشورهای عضو شورای امنیت خواستار پذیرفتن نتایج همه پرسی برای تعیین سرنوشت مردم بحرین شد.
,کمیته عالی مستقل همه پرسی در بحرین دیروز درنشستی مطبوعاتی اعلام کرد: رایزنی های متعددی را با برخی از کارشناسان حقوقی انجام داده است و درجریان نظرات گروه های مردمی نماینده مردم بحرین قرار گرفته است.
,قرار است در این همه پرسی از مردم بحرین سؤال شود که " آیا از تعیین سرنوشت خود از طریق انتخاب یک نظام سیاسی جدید در بحرین با نظارت سازمان ملل موافق هستید؟
,
ریاست این هیات را "بلقیس رمضان" بر عهده دارد.
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه