آغاز اجرای «کجایی ابراهیم» با حضور خانواده شهید ابراهیم هادی

آغاز اجرای «کجایی ابراهیم» با حضور خانواده شهید ابراهیم هادی
نمایش «کجایی ابراهیم» به نویسندگی و کارگردانی لیلی عاج، توسط خانواده شهید ابراهیم هادی افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، شامگاه اول مهر در تماشاخانه سرو نمایش «کجایی ابراهیم» به نویسندگی و کارگردانی لیلی عاج با حضور خانواده و خواهران شهید ابراهیم هادی افتتاح شد و اجرای عمومی خود را آغاز کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در آیین و مراسم افتتاحیه این نمایش که با حضور حمید نیلی مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برگزار شد، خواهر شهید ابراهیم هادی طی سخنانی گفت: این نمایش بسیار تاثیرگذار بود و مرا به حال‌وهوای کانال کمیل و رشادت‌های رزمندگان در ایام دفاع مقدس برد. به نظرم این قبیل نمایش‌ها می‌بایست نسل جوان ما را با رشادت‌ها و حماسه‌های شگرف رزمندگان و ایثارگران و شهدای جنگ تحمیلی آشنا سازد.

,

وی عنوان کرد: نسل امروز ما بسیار محتاج پیام شهداست. من از کارگردان، نویسنده و عوامل و دست‌اندرکاران این نمایش اثربخش صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم و امیدوارم شفاعت شهدا شامل حال ما و دستگیر همه ما شود.

,

نمایش «کجایی ابراهیم» از اول مهر تا نهم آبان‌ از ساعت ۱۹ در تماشاخانه سرو میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه