رکوردزنی کرونا در آذربایجان‌شرقی؛

هزار بستری در یک روز!/ ظرفیت تخت‌های کرونایی تکمیل شده است

هزار بستری در یک روز!/ ظرفیت تخت‌های کرونایی تکمیل شده است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اعلام اینکه روند ابتلا به کرونا در آذربایجان شرقی افزایشی است، گفت: تعداد بیماران بستری شده در این استان رکورد زد!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، عباسعلی درستی در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان اظهار داشت: متاسفانه وضعیت کرونا در استان رفته رفته وخیم تر می‌شود و از نیمه شهریور ماه روند ابتلا به کرونا در آذربایجان شرقی افزایشی بوده و همچنین تعداد فوتی ها نیز بیشتر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی با بیان اینکه ظرفیت تخت‌هایی که برای بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان اختصاص داده شده بود تکمیل شده است، گفت: ما درصدد ایجاد ظرفیت جدید هستیم که این موضوع هم نیازمند نیروی انسانی امکانات و تجهیزات جدید است.

,

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه یک هزار نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند که یک رکورد جدید در استان است، یادآور شد: عده ای فکر می‌کنند کرونا برای دیگران است و جدی نگرفته‌اند، درصد کمی از مردم نیز ماسک می‌زنند و پروتکل های بهداشتی را رعایت می‌کنند.

,

وی در پایان در خصوص تصورات غلط درباره کرونا خاطرنشان کرد: این تصور که فقط افراد مسن و با سابقه بیماری به کرونا مبتلا می‌شوند، اشتباه است و کرونا به جوانان نیز رحم نمی‌کند و قربانی می‌گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه