نماینده مردم خوانسار:
تعزیه چند صد ساله روستای قودجان امسال برگزار نمی شود
نماینده مردم خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از در نظر گرفتن جهات مختلف در ستاد کرونا تصمیم گرفته شد تعزیه روستای قودجان برگزار نشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مسعود خاتمی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: همه ساله مراسم تعزیه در روستای قودجان با قدمت چند صد ساله برگزار می شد و این روستا میزبان هموطنان از شهرهای مختلف در دهه پایانی ماه صفر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,نماینده مردم خوانسار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امسال با توجه به لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی در مبارزه با بیماری کرونا و با توجه به اینکه بیش از 20 هزار نفر در این مراسم شرکت می کردند و امکان رعایت تمام پروتکل ها وجود نداشت.
,وی افزود: بعد از در نظر گرفتن جهات مختلف در ستاد کرونا تصمیم گرفته شد که این مراسم برگزار نشود؛ همچنین محدودیت های برای شهرستان در نظر گرفته شده و پرهیز از تجمع و زدن ماسک می تواند در کاهش سرعت ابتلا بیماری کرونا بسیار تاثیر گذار باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه