حجت الاسلام پژمانفر:
توسعه کمی و کیفی برنامه های صدا و سیما در دوران ضرغامی ارزشمند است
نماینده مشهد گفت: در دوره 10 ساله مدیریت آقای ضرغامی بر صدا و سیما کارهای ارزشمندی صورت گرفت که از آن جمله می توان به توسعه کمی و کیفی شبکه های رادیویی و تلویزیونی اشاره کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح توس ، حجت الاسلام نصر الله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با عملکرد 10 ساله مهندس ضرغامی در صدا سیمای جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: در طول این مدت کارهای ارزشمندی صورت گرفته است که جمله می توان به توسعه کمی شبکه های رادیویی و تلویزیونی اشاره کرد.
وی گفت : در رابطه با توزیع تولیدات در این دوره نیز مشکلاتی وجود داشته است ، صدا و سیما آن طور که باید نتوانسته خواسته های نظام را در برخی حوزه ها برآورده کند در برخی حوزه ها نمره قبولی می گیرد و در برخی دیگر نمره قبولی نمی گیرد.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته قابل ذکر است که در حوزه خبر و سیاست انصافا رسالت خود را به خوبی انجام داده و توانسته است در این حوزه موفقیت بسیار خوبی کسب کند و کاملا در پوشش و انتشار اخبار موفق و توانا عمل کرده است ، به عنوان مثال هنگام برگزاری انتخابات ، صدا و سیما پوشش خبری خوبی داشته و برنامه هایی در این رسانه در رابطه با انتخابات تولید شد.
,
,
وی ادامه داد: در مجموع به صدا و سیما نمره قبولی می دهم.
حجت الاسلام پژمانفر اظهار کرد: رویکرد رسانه ملی باید تمامی رویکردهای نظام را داشته باشد و این کاری بسیار سخت و پیچیده است ، مدیریت این حجم برنامه و شبکه بسیار دشوار است .
,
نماینده مشهد خاطرنشان کرد: البته صدا و سیما باید تمام تلاش خود را بکند تا تمام رویکردهای نظام در برنامه های آن لحاظ شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به علت ضعف ها و مشکلات صدا و سیما بیان داشت: گستردگی دامنه، محدودیت اعتبارات و نبود دید جامع و کامل باعث ایجاد چنین شرایطی شده و باعث شده صدا و سیما گاهی عملکرد ضعیف داشته باشد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه