در گفتگو با فرماندار باشت مطرح شد؛

آخرین وضعیت آبرسانی به روستاهای بخش مرکزی باشت

آخرین وضعیت آبرسانی به روستاهای بخش مرکزی باشت
حسینی گفت: 120 میلیارد تومان برای حل مشکل آبرسانی به روستاهای بخش مرکزی شهرستان باشت تزریق اعتبار لازم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود حسینی فرماندار شهرستان باشت در گفتگو با خبرنگار صبح زاگرس، در مورد آخرین وضعیت چند طرح و پروژه در این شهرستان گفت؛ طرح آبرسانی به بخشی از روستاهای بخش مرکزی باشت از جمله روستاهای تلجگاه و شاه بهرام و شادگان به طول ۳۵کلیومتر لوله گذاری شده است که بخاطر شیب زیاد گاهی ترکیدگی در طول مسیر باعث می شود تا در آبرسانی به این مناطق دچار اختلال شود و برای اینکه مشکلی برای آب آشامیدنی در این مناطق بوجود نیاید از طریق تانکر آبرسانی برای کمبود آب اقدام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی در مورد آخرین وضعیت پروژه آبرسانی شاه بهرام گفت: با صحبتی که با مدیرکل آب و منطقه ای و معاون استاندار انجام داده ایم  که برای تکمیل این پروژه مبلغ ۱۲۰میلیارد تومان تزریق اعتبار لازم است تا مشکل  ابرسانی  در روستاهای بخش مرکزی باشت حل شود.

,

حسینی در مورد پل دوم شهید کلانتری که در ورودی شهر باشت قرار دارد و در صورت بهره برداری مشکلات زیادی را در بخش ترافیک و تصادفات حل می کند افزود: ساخت پل دوم شهید کلانتری پیشرفت خوبی داشته است، و کار به جد روی این پروژه در حال انجام است تا دهه فجر امسال این پروژه به بهره برداری می رسد.

,

فرماندار شهرستان باشت در مورد گاز رسانی به بعضی از روستاهای باشت اظهار داشت: گاز رسانی به روستاهای کهسرک و شادگان در حال اتمام است و برای بهره برداری باید تست نهایی شوند که اهالی این روستاها از نعمت گاز برخوردار شوند.

,

حسینی در مورد آخرین وضعیت جاده باشت و چرام که یک رویا برای شهروندان این دو شهرستان تبدیل شده است و یک طرح ملی استانی محسوب می شود افزود: قسمتی زیادی از این جاده در حال باز گشایی است و پیشرفت خوبی در ساخت پل ها و لوله گذاری در این مسیر انجام شده است و در حال حاضر در نظر داریم که با پیمانکار جدید قرار داد ببندیم تا با ورود پیمانکار جدید بتوانیم این پروژه را تکمیل کنیم.

,

حسینی در مورد پیشرفت و نحوه کار بر روی کارخانه  بیو اتانول شهرک صنعتی خان احمد  باشت گفت: کار بصورت روزانه بر روی این پروژه ادامه دارد و اگر اعتبارات لازم به این طرح اختصاص داده شود  طبق برنامه پیش خواهد رفت.

وی اظهار داشت: در حال حاضر خاکبرداری، سالن، جای مخزنها و فنس کشی انجام شده است.

,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه