رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان صحنه خبر داد:

دستگیری پنج اکیپ شکارچی متخلف در شهرستان صحنه

دستگیری پنج اکیپ شکارچی متخلف در شهرستان صحنه
وحید گودینی, رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان صحنه از توقیف و دستگیری پنج اکیپ متخلف شکار و صید طی توسط یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید گودینی در گفتگو با امروله، عنوان کرد: به دنبال گشت و کنترل شبانه روزی یگان حفاظت شهرستان صحنه در مناطق تحت مدیریت شهرستان طی هفته گذشته پنج اکیپ متخلف شکار ، صید و زنده گیری حیات وحش در مناطق مختلف توقیف شده که از ید این متخلفان تعداد ۷ قبضه اسلحه شکاری ساچمه زنی، ۳ لاشه کبک، ۲ کبک زنده گیری شده، ۱۰ رشته دام زنده گیری مخصوص زنده گیری پرندگان و سایر وسایل و ادوات گشف و ضبط شده است.

وی ادامه داد: متخلفین بعد از تشکیل پرونده و پرداخت جریمه ضرر و زیان وارده به محیط زیست جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه محترم قضایی معرفی شدند.

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان صحنه از همه همشهریان عزیز خواهش کرد با توجه به شیوع گسترده ویروس منحوس کرونا و احتمال شیوع انفولانزای حاد پرندگان در فصل پاییز و زمستان و همچنین عدم صدور هیچگونه پروانه شکار در سراسر کشور، از حضور در پهنه های طبیعی شهرستان جهت شکار و صید جدا خودداری کرده و یادآور شد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف طبق قوانین سریعا نسبت به ابطال دائمی پروانه حمل سلاح اقدامات لازم انجام خواهد گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امروله,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه