فرماندهی انتظامی لنده خبرداد؛

دستگیری عامل تیراندازی به منزل شخصی در لنده

دستگیری عامل تیراندازی به منزل شخصی در لنده
فرزین جمشیدی گفت: فردی که با تیراندازی به منزل شخصی در لنده باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان شده بود دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، فرمانده انتظامی شهرستان لنده در جمع خبرنگاران گفت: در پی اعلام مرکز فوربتهای پلیسی ۱۱۰ این فرماندهی بلا فاصله ضمن هماهنگی با مرجع قضایی به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی افزود: در بررسی ماموان مشخص شدفردی با مراجعه به درب منزل شخصی در این شهرستان اقدام به تیراندازی کرده و متواری شده است.

,

فرزین جمشیدی تصریح کرد: ماموران با انجام تحقیقات پلیسی گسترده و تلاش شبانه روزی متهم را به همراه دو نفر دیگر از همدستانش را شناسایی و طی عملبات غافلگیرانه و ضربتی در مخفیگاه شان دستگیرکردند.

,

وی تاکیدکرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک قبضه اسلحه کلاشینکف ۲۴ عدد تیر جنگی و یک تیغه خشاب کشف و ضبط شد که متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند و روانه زندان شدند.

,

جمشیدی گفت: این هشداری است به کسانی که قصد بر هم زدن امنیت و آرامش عمومی شهروندان را دارند و بدانند امنیت مردم خط قرمز نیروی انتظامی است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه