بخشدار خمام:
در روز عاشورا روح استکبار ستیزی با شعار هیهات من الذله طنین انداز می شود
حسین ذاکر استقامتی بخشدار خمام با اشاره به تقارن عاشورای حسینی با روز 13 آبان گفت: در روز عاشورای حسینی، یک بار دیگر روح استکبار ستیزی با ندای «هیهات من الذله»، در جامعه طنین انداز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خوبان خبر، حسین ذاکر استقامتی بخشدار خمام در جلسه هماهنگی مراسم ۱۳ آبان که روز یک شنبه در بخشداری خمام برگزار شد ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین اظهار داشت: بررسی و نگاه به وقایع قبل از پیروزی انقلاب به رهبری امام خمینی (ره) همه در سیر تاثیرگذاری، ایجاد آگاهی بیشتر، روشن بینی بر اساس اسلام ناب در سطح جامعه و تاثیرات بسیار عمیق آن و ایجاد فرهنگ عاشورایی به ویژه در نسل دانش آموزان موثر بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان خبر, خوبان خبر,,
وی با اشاره به ماه های تاریخ ساز همچون بهمن و خرداد در تقویم انقلاب اسلامی اظهار داشت: ماه آبان در این میان جایگاه ویژه ای دارد. چرا که سه رخداد مهم و تاریخ ساز در سه مقطع تاریخی در این ماه اتفاق افتاده است که عبارتند از: تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، شهادت جمعی از دانش آموزان توسط رژیم معدوم پهلوی در سال ۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام در سال ۵۸ .
,,
بخشدار خمام تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه را نقطه ی عطفی در تاریخ انقلاب دانست که در نهایت پیروزی شکوهمند انقلاب را در پی داشت.
,,
نماینده عالی دولت در خمام شهادت دانش آموزان در سال ۵۷ را موجب تثبیت انقلاب دانست و افزود: در آستانه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی یوم الله ۱۳ آبان، و تعمق دریافت روح استکبار ستیزی که از لسان عارف و مجاهد فرزانه امام راحل عظیم الشان در جامعه ساری و جاری شده است می باشیم که بسیار تاثیر گذار و سبب شتاب روزافزون رخداد مهم و تاریخ ساز انقلاب اسلامی گردیده است.
,,
وی با اشاره به گسترش بیداری اسلامی در میان کشورهای مسلمان گفت: امروزه آنچه سبب تحول در جهان به ویژه خاورمیانه و کشورهای اسلامی گردیده، بیداری اسلامی است که نشات گرفته از روح آزادطلبانه و عدالت خواهی آن دردانه زمان و نائب برحق ایشان حضرت آیت الله خامنه ای دارد.
,,
بخشدار خمام با اشاره به تقارن عاشورای حسینی با روز ۱۳ آبان گفت: در روز عاشورای حسینی، یک بار دیگر روح استکبار ستیزی با ندای امام خمینی (ره)«هیهات من الذله»، در جامعه طنین انداز می شود.
,,
وی ضمن دعوت از مردم خمام برای شرکت در مراسم ۱۳ آبان که همزمان با عاشورای حسینی است ابراز نمود: امسال مردم خوب و ولایتمدار بخش خمام، در روز عاشورای حسینی و با رسای هیهات من الذله و لبیک یا حسین، پرشورتر از سنوات قبلی، روح استکبار ستیزی و مبارزه با یزیدیان زمان را به گوش جهانیان می رسانند.
,,
استقامتی در پایان تاکید کرد: باید فضای راهپیمایی هایمان به گونه ای شکل بگیرد که حال و هوای محرم الحرام و شور حسینی را داشته باشد. اقشار مختلف از جمله دانش آموزان، روحانیون، اصناف، کشاورزان و غیره حضور گسترده ای را در تجمع عاشوراییان خواهند داشت.
,,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه