رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان خبر داد؛

نصب المان حماسه 30 مهرماه در ابتدای خیابان شهدای همدان

نصب المان حماسه 30 مهرماه در ابتدای خیابان شهدای همدان
اکبرکاوسی امید بر شناساندن و معرفی حماسه ۳۰ مهر سال ۵۷ همدان در کشور تأکید کرد و گفت: المان حماسه 30 مهرماه در ابتدای خیابان شهدای همدان نصب خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبرکاوسی امید، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان، گفت: واقعه ۳۰ مهر سال ۵۷ که نقطه عطفی در آغاز انقلاب بود که متاسفانه مغفول مانده است.

وی افزود: باید با برنامه‌های متنوع و اثربخش  در خصوص حماسه بزرگ ۳۰ مهر، اقداماتی انجام داد تا این روز در حد جایگاه اصلی خود در سطح کشور معرفی شود چرا که این مهم می تواند الگویی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.

کاوسی امید تاکید کرد: باید نماد این حماسه بزرگ در سطح شهر همدان نصب شود و در این راستا در نظر داریم که المان حماسه 30مهرماه در ابتدای خیابان شهدای همدان نصب کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه