logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

فرزاد نتیجه اخلاق خوبش را گرفت!

ذوالقدری: مدیر فنی تیم ملی بلغارستان می‌شوم/ کاری با تکواندوی ایران ندارم!

ذوالقدری: مدیر فنی تیم ملی بلغارستان می‌شوم/ کاری با تکواندوی ایران ندارم!
مدیر فنی اسبق تیم ملی تکواندو: احتمالا به عنوان مدیر فنی تیم ملی بلغارستان مشغول به کار شوم.
[

غلامحسین ذوالقدری مدیر فنی اسبق تیم ملی تکواندو در مورد شرایط این روزهای تکواندوی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اظهار داشت: ترجیح می‌دهم با رسانه‌ها در مورد اوضاع تکواندو صحبتی نداشته باشم. قطعا انتقاد و پیشتهادات زیادی دارم اما آن را مستقیما به رییس فدراسیون تکواندو انتقال می‌دهم. در حقیقت کاری با تکواندوی ایران ندارم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ذوالقدری در مورد فرزند تکواندوکارش، فرزاد ذوالقدری که چندی پیش به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو بلغارستان انتخاب شد، توضیح داد: فرزاد چندین سال به عنوان تکواندوکار برای تیم ملی بلغارستان مبارزه کرد و در همان مدت تمام تجربیاتش را در اختیار سایر ملی پوشان بلغارستان و حتی سرمربی وقت تیم ملی بلغارستان قرار می‌داد. جدای از عملکرد خوب فنی، اخلاق حرفه‌ای و ورزشکاری فرزاد هم مورد توجه رییس فدراسیون تکواندو بلغارستان قرار گرفت تا به این نتیجه رسیدند که فرزاد به عنوان سرمربی تیم تکواندو بلغارستان انتخاب شود. من معتقدم فرزاد نتیجه اخلاق خوبش را گرفت و با اینکه سن و سالی ندارد اما توانست در یک کشور اروپایی سرمربی شود.

,

غلامحسین ذوالقدری که خود سالها در دوره پرافتخار تکواندوی ایران قرار داشت در مورد احتمال همکاری با پسرش در بلغارستان تصریح کرد: در این چند سالی که از تیم ملی جدا شدم، بارها پیشنهادهای خارجی به من شد و من هر بار بنا به دلایلی آنها را رد می‌کردم. حالا هم فرزاد از من کمک خواسته و منم با کمال میل دوست دارم به او کمک کنم.

,

ذوالقدر در این باره توضیح داد: احتمالا به عنوان مدیر فنی تیم ملی بلغارستان مشغول به کار شوم. دوست دارم در کنار پسرم به تکواندو این کشور کمک کنم و بعد از مدتها وارد گود شوم. اگر تمام شرایط مهیا باشد می توانیم کارهای مفید و حتی بزرگی در بلغارستان انجام دهیم.

,

مدیر فنی اسبق تیمهای ملی تکواندو ایران در پایان به وضعیت تکواندو و دیگر رشته‌های فنی در کشور بلغارستان پرداخت و توضیح داد: بلغارستان تکواندوی قدرتمندی ندارد و باید  گفت تیم ملی خوبی ندارند. اما رییس فدراسیون تکواندوی بلغارستان مناسبات بسیار خوبی با فدراسیون جهانی دارد که این موضوع می‌تواند کمک حال ما باشد. از طرف دیگر عموما بلغارها بوکسورهای قدرتمندی دارند و البته تک ستاره‌هایی در کاراته و جودو.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه