مراسم عزاداری عاشورای حسینی در شهرستان سرپلذهاب برگزار شد
مردم عزادار شهرستان سرپلذهاب در دهمین روز از ماه محرم الحرام، غرق در ماتم و عزا بودند و مردم ولایتمدار و عاشق اهل بیت(ع) در عاشورای حسینی بر سر و سینه زدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۴۰۴ /مردم عزادار شهرستان سرپلذهاب در دهمین روز از ماه محرم الحرام، غرق در ماتم و عزا بودند و مردم ولایتمدار و عاشق اهل بیت(ع) در عاشورای حسینی بر سر و سینه زدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, از پایگاه خبری تحلیلی , بازی دراز ۱۴۰۴ , ,
,
, این شهرستان در روز عاشورا شاهد حضور خیل انبوه مردم سیاه پوش بود که در مصیبت جانگداز سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران با وفای ایشان به سوگواری و عزاداری پرداختند.
,امروز از جای جای شهرستان صدای یا حسین به گوش می رسید و هر کس به گونه ای عشق و ارادت خود را به سرور و سالار شهیدان نشان می داد و در سوگ این مصیبت جانکاه به عزاداری و سوگواری پرداخته بود.
, ,
,
, هیات های مذهبی شهر و روستاهای اطراف نیز با حرکت در خیابان ها و معابر عمومی به سینه زنی و زنجیرزنی می پردازند و بار دیگر صحنه هایی شورانگیز و معنوی از عشق و ارادت به خاندان عصمت و طهارت (ع) در این خطه خلق شده است.
,در عاشورای حسینی عزاداران حال و هوایی دیگر دارند، حرم احمدابن اسحاق (ره)، مساجد، حسینیه ها، تکایا و خیابان های شهر همه مملو از عاشقانی بود که در مصیبت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان سیاه پوش شده بودند.
, ,
,
, عزاداران به محض شنیدن صدای اذان ظهر، مراسم عزاداری خود را متوقف کرده و به یاد نماز ظهر عاشورای سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع)، نماز ظهر را در اول وقت اقامه کردند
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه