دبیر ستاد مقابله با کرونا در لرستان:
تعداد فوتی های کرونایی در لرستان به ۸۱۳ نفر رسید
کوشکی، دبیر ستاد مقابله با کرونا در لرستان گفت: فوتی های کرونا در استان لرستان به 813 نفر رسیده و ضروری است تا رعایت پروتکل های بهداشتی بسیار جدی مورد توجه باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک مریم کوشکی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۰ هزار و ۸۱۶ نفر در استان به کرونا مبتلا شده و متاسفانه ۸۱۳ نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,وی افزود: تاکنون ۱۱۸ هزار و ۳۷ نمونه از افراد گرفته شده که جواب ۱۱۴ هزار و ۶۱۴ نمونه ارسال شده و از این تعداد ۷۳ هزار و ۷۶۹ مورد منفی و مابقی مثبت بوده است.
,دبیر ستاد مقابله با کرونا در لرستان با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی گفت: استفاده از ماسک، عدم حضور در مکان های شلوغ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی از مهمترین راه های پیشگیری از کروناست و ضروری است تا با توجه به افزایش شیوع بیماری، همه افراد نکات بهداشتی را رعایت کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه