رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سنقروکلیایی:

شعار مرگ بر آمریکا از گلبانگ مساجد سنقر طنین انداز می شود

شعار مرگ بر آمریکا از گلبانگ مساجد سنقر طنین انداز می شود
علی حشمتی, رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سنقروکلیایی گفت: اگر چه امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و محدودیت های ایجاد شده امکان برگزاری تجمع به مناسبت ۱۳ آبان وجود ندارد، اما این به معنای تعطیل شدن این مناسبت مهم نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی حشمتی در گفتگو با خبرنگار امروله، اظهار داشت: اگر چه امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و محدودیت های ایجاد شده امکان برگزاری تجمع به مناسبت ۱۳ آبان وجود ندارد، اما این به معنای تعطیل شدن این مناسبت مهم نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سنقروکلیایی در ادامه بیان داشت: با توجه به حساسیت۱۳ آبان امسال، ویژه برنامه‌هایی به مناسبت گرامیداشت این روز مهم در شهرستان تدارک دیده شده است و با استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی و فضاسازی شهر نگذاریم این روز مهم کمرنگ جلوه کند.

حشمتی خاطر نشان کرد: با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و هیئت امنای مساجد شهرستان رأس ساعت ۲۱ دوشنبه ۱۲ آبان‌ماه ۹۹ شعار‌ لبیک یا محمد (ص) و مرگ برآمریکا از گلبانگ مساجد سنقر طنین انداز می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امروله,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه