رئیس کمیته امداد توکهور شهرستان میناب خبر داد؛

کمک ۸۳ میلیون تومانی خیر هرمزگانی به ایتام

کمک ۸۳ میلیون تومانی خیر هرمزگانی به ایتام
حیدری گفت: خیر نیکوکارهرمزگانی مبلغ ۸۳ میلیون تومان به‌منظور رفع مشکلات معیشتی به خانواده‌های ایتام و محسنین توکهور شهرستان میناب اهدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ غلامحسین حیدری، رئیس کمیته امداد توکهور شهرستان میناب اظهار کرد: در اقدامی خیرخواهانه توسط خیر نیکوکار، مبلغ ۸۳ میلیون تومان به‌منظور رفع مشکلات معیشتی به خانواده‌های ایتام و محسنین توکهور شهرستان میناب اهدا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

رئیس کمیته امداد توکهور افزود: این کمک‌ها شامل ۲۰۰ بسته سبد غذایی به ارزش ۶۰ میلیون تومان، اهدای ۱۲۵ دست البسه، توزیع ۴۰۰ پرس غذای گرم بوده که بین خانواده‌های ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد توکهور توزیع شده و همچنین مبلغ پنج میلیون تومان توسط این خیر نیکوکار برای رفع مشکلات تعدادی از خانواده‌های ایتام به‌صورت نقدی کمک شده است.

,

حیدری ادامه داد: در حال حاضر تعداد سه هزار و ۲۰۰ خانواده تحت حمایت کمیته امداد توکهور هستند که از این تعداد ۴۲۰ خانواده‌ از خانواده های ایتام و محسنین هستند و با توجه به شرایط حاکم بر جامعه که در اثر شیوع بیماری کرونا در کشور حادث شده اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر به‌ویژه خانواده‌های نیازمند، دچار مشکلات اقتصادی و معیشتی شده‌اند که این نهاد در تلاش است با دریافت کمک‌های خیرین، مشارکت خرد مردم و رایزنی با موسسه‌های خیریه بتواند بخشی از مشکلات نیازمندان را رفع کنند.

,

وی اضافه کرد: مردم خیراندیش و خیرین بزرگوار می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری#۰۷۶۱۶*۸۸۷۷* یا ارسال عدد ۱۰۰ به ۳۰۰۰۳۳۳۳۷۶ و نصب نرم‌افزار ناب جهت رفع مسائل و مشکلات ضروری ایتام و نیازمندان همکاری و مشارکت کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه