گزارش تصویری؛
پرورش ماهی قزلآلا در دورترین نقطه مازندران
جایی در شرق مازندران؛ در دورترین نقطه هزارجریب شهرستان گلوگاه مردی از روستای کالکت که جزء روستاهای محروم نیز هست،به پرورش ماهی قزل آلا پرداخت و فعل اقتصاد مقاومتی و رونق تولید را صرف کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مازندران، استانی که اقتصاد اولش کشاورزی است، این استان علاوه بر ظرفیتهای گوناگون در بخش کشاورزی و همچنین مزارع و باغات متنوع توانمندیهای ویژهای در پرورش ماهیهای سردآبی و گرمابی دارد، آب و هوای متناسب با پرورش ماهی و همچنین طبیعت متنوع همه چیز را مهیای راهاندازی واحدهای پرورش ماهی کرده است.
جایی در شرق مازندران؛ در دورترین نقطه هزارجریب شهرستان گلوگاه مردی از روستای کالکت که جزء روستاهای محروم نیز هست،به پرورش ماهی قزل آلا پرداخت و فعل اقتصاد مقاومتی و رونق تولید را صرف کرد.
,
]
ارسال دیدگاه