رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان خبر داد؛

کاهش ۲۶ درصدی جابه جایی مسافر در هفت ماه نخست سال

کاهش ۲۶ درصدی جابه جایی مسافر در هفت ماه نخست سال
مهدی حسینی نسب گفت: در هفت ماه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد مسافر و 21 درصد تعداد سفر در استان کاهش پیدا کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حسینی نسب در گفتگو با راه آرمان؛ گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا میزان سفر در هفت ماه نخست سال نسبت به مدت مشابه در سال قبل در بخش اتوبوس 32 درصد میزان مسافر و در بخش سفر 29 درصد کاهش داشته ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان, راه آرمان,

رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان ادامه داد: در بخش مینی بوس نسبت به سال گذشته 6 درصد میزان سفر و 7 درصد میزان مسافر افزایش داشته است و علت این امر ان است که این بخش بیشتر مربوط به معادن و کارخانجات است که نیروها با مینی بوس جا به جا می شوند که در گذشته این وسائل صورت وضعیت نمی گرفتند اما هم اکنون ملزم به این کار شده اند و به همین دلیل آمار جابه جایی مسافر و سفر اتوبوسی افزایش پیدا کرده است و گرنه آمار این بخش منفی است.

,

وی با اشاره به اینکه در بخش سواری و کرایه در هفت ماه نخست سال در بخش سفر 22 درصد و در بخش مسافر 29 درصد کاهش داشته ایم، تصریح کرد: در مجموع در هفت ماه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد مسافر و 21 درصد تعداد سفر کاهش پیدا کرده است.

,

حسینی نسب ابراز کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا رانندگان و شرکت های حمل و نقل را به منظور دریافت وام با سود 12 درصد به بانک ها معرفی کرده ایم که تسهیلات برای رانندگان شش میلیون و برای شرکت های حمل و نقل 12 میلیون در نظر گرفته شده است که تاکنون 847 نفر را جهت دریافت وام به بانک ها معرفی کرده ایم.

,

رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای  استان کرمان در خصوص اقدامات حمایتی این نهاد اظهار کرد: تاکنون 4 هزار و 384 حلقه لاستیک که از طریق سازمان صمت واگذار شده بود در اختیار رانندگان بخش مسافر قرار داده ایم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه