معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری سرپل ذهاب:

نظارت از واحدهای خبازی سرپل ذهاب با جدیت استمرار دارد/ پلمب 4 واحد نانوایی متخلف

نظارت از واحدهای خبازی سرپل ذهاب با جدیت استمرار دارد/ پلمب 4 واحد نانوایی متخلف
حسن‌پیرکرمی از استمرار بازدید و نظارت از واحد های خبازی شهرستان سرپل ذهاب خبر داد و گفت: در راستای بازدید بعمل آمده 4واحد متخلف نانوایی در شهرستان پلمب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن‌پیرکرمی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهار داشت: تیمی متشکل از اداره صمت، اداره نظارت بر اماکن انتظامی، بازرسان شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب و بازرسان اداره غله و نماینده فرمانداری، از فعالیت ۵۰ خبازی در سطح شهرستان بازدید بعمل آوردند.

وی افزود: در این راستا 4 واحد متخلف پلمب شدند که ۲ واحد آن دولتی مجاز و ۱ واحد غیر مجاز بود و همچنین به ۱۵ واحد خبازی دیگر نیز تذکر صادر شد.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری سرپل ذهاب گفت: این سه واحد خبازی متخلف به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی با وجود شرایط بحرانی و قرمز کرونا در شهرستان پلمب شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه