رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اراک خبر داد

پلمب چهار باشگاه بدنسازی در اراک بدلیل نقض قوانین کرونایی

پلمب چهار باشگاه بدنسازی در اراک بدلیل نقض قوانین کرونایی
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اراک از پلمب چهار باشگاه بدنسازی در اراک بدلیل نقض قوانین کرونایی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان فردوسی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اراک در گفتگو با دیارآفتاب؛ گفت: در راستای عمل به مصوبات ستاد مدیریت کرونای استان مرکزی که بر تعطیلی کلیه باشگاههای بدنسازی و سالنهای ورزشی تاکید داشته است بازرسی اماکن ورزشی در حال اجراست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,

فردوسی اظهار کرد: به همین دلیل چهار باشگاه بدنسازی را که اقدام به فعالیت ورزشی و باز نمودن باشگاه در دوران شیوع و همه گیری بیماری کرونا نموده بودند با همکاری مراجع ذیصلاح پلمب شد.

,

 بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در مورد بیماری کرونا ویروس ۴۶۰مورد جدید ابتلا در ۴۸ ساعت گذشته شناسایی شده اند که بدین ترتیب تعداد موارد مبتلا به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تا کنون به۲۶۱۷۲ نفر رسیده و ۹۹۷ نفر هم جان خود را از دست داده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه