وزیر کشور خبر داد
آغاز غربالگری عمومی و افزایش میزان تست با مبنای محلات
وزیر کشور گفت: غربالگری عمومی و افزایش میزان تست با مبنای محلات توسط دستگاه های مختلف انجام می شود که فردا اولین استان کرمانشاه خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پایان دومین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: جلسه قرارگاه عملیاتی دومین جلسه بود. ما از جلسه اول تا این جلسه یک جلسه هم با استانداران و روسای علوم پزشکی داشتیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: تمام مصوبات ۴۲ جلسه ستاد که بالای ۳۰۰ جلسه بود مجددا بازنگری شد که قرار شد دستگاههای اجرایی دلایل عدم انجام مصوبات را باید به ما گزارش کنند.
,
وزیر کشور گفت: قرار شد همچنین جلساتی را استان ها و شهرستان ها هم داشته باشند و گزارشات خود را روزانه و کمیته های ستاد گزارشات خود را هفتگی ارایه دهند.
,
رحمانی فضلی گفت: غربالگری عمومی و افزایش میزان تست با مبنای محلات توسط دستگاه های مختلف انجام می شود که فردا اولین استان کرمانشاه خواهد بود. این طرح دو هدف میزان مبتلایان و میزان رجوع به بیمارستان ها کم شود خواهد بود.
,
رئیس قرارگاه عملیاتی گفت: ساعت کار از بعد از ظهر ساعت ۱۸ غیر از مشاغل سطح یک تعطیل می شود. ما طرح محدودیت رفت و آمد در ساعت آخر. شب را به ستاد داده ایم و هر تصمیمی بگیرد انجام می شود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه