فرماندار صحنه:
وضعیت شیوع کرونا در شهرستان صحنه نگران کننده است/ فوت 42 نفر تاکنون
علیرضا حیدری گفت: از شروع بیماری کویید ۱۹ تا کنون 42 نفر در شهرستان صحنه فوت کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از امروله، علیرضا حیدری صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان صحنه از فوت ۴۲ نفر از شروع بیماری کوید ۱۹ تا کنون خبر داد و ضمن تقدیر ویژه از تمامی کادر بهداشت و درمان گفت: کادر بهداشت و درمان شهرستان در این روزهای سخت کماکان با روحیه بالا در حال خدمت رسانی به بیماران کرونایی بوده و مردم قدردان زحمات شبانهروزی آنان هستند.
وی وضعیت شیوع کرونا را در این شهرستان نگران کننده اعلام کرد و از مردم خواست تا با رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک و عدم حضور در اجتماعات و مراسمات عروسی و عزا ، کادر درمان را در خدمات هرچه بهتر یاری کنند.
حیدری با بیان اینکه ظرفیت مراکز درمانی تکمیل شده است گفت: با توجه به افزایش بیماران کرونایی و مراجعه به بیمارستان جهت بستری، ناچاراً هردو بخش بیمارستان دکتر معاون جهت بستری بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.
وی از تداوم حضور بازرسان ستاد مدیریت بیماری کرونا در سطح شهر و نظارت مسمتر در این راستا خبر داد و افزود: چنانچه افرادی در این شرایط بحرانی با بی توجهی به بهداشت و سلامت عموم اقدام به برگزاری مراسمهای عروسی و عزا کنند و یا در اعمال قانون نسبت به محدودیتهای کرونایی کوتاهی کنند، برابر قانون جرم محسوب و با آنها برخورد قضائی میشود.
ضمن قدردانی از فعالان رسانه ای و کاربران شبکه های اجتماعی یاد آورشد: فضای مجازی در کنار همه انتقادات و طرح مشکلات و کاستیهای شهرستان، بخشی از مسوولیت مبارزه با شیوع بیماری کرونا و فرهنگ سازی مردم در راستای رعایت مقررات بهداشتی و پروتکل های وزارت بهداشت و درمان را به عهده گرفته است که جا دارد در این زمینه تلاش بیشتری صورت گیرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه