دبیر اتاق اصناف همدان مطرح کرد؛
لزوم تعدیل ازدحام ناشی از فعالیت بساط گستران
احمد گازرانی گفت: با تعطیل شدن اصناف در ساعت ۱۸، یکی از انتظارات این است که برای دست فروش ها هم فکری اندیشیده شود چون بدون شک بسته شدن پاساژها و از طرفی وجود دستفروش ها در سطح شهر مشکلاتی را به وجود می آورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد گازرانی، دبیر اتاق اصناف استان همدان در گفتگو با خبرنگار عصر همدان، گفت: طبق مصوبات اخیر ستاد ملی مبارزه با کرونا تمام صنوف به جز خواروبار فروشان کسانی که مایحتاج اصلی مردم را می فروشند از ۲۰ آبانماه تا ساعت ۱۸ باز هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان,وی افزود: یک سری رسته های شغلی مثل آرایشگاه ها، تالار، کافه، چایخانه و قهوه خانه کاملا تعطیل هستند.
,گازرانی گفت: یکی از انتظارات این است که برای دست فروش ها هم فکری اندیشیده شود چون بدون شک بسته شدن پاساژها و از طرفی وجود دستفروش ها در سطح مشکلاتی را به وجود می آورد.
,وی با تاکید بر اینکه دست فروشان معمولا کمتر ضوابط را رعایت می کنند، افزود: معمولا ازدحام و شلوغی بین دستفروشان بیشتر از قسمت های دیگر بازار است و حتما نیاز به ساماندهی دارد.
,دبیر اتاق اصناف همدان گفت: مطب پزشکان هم در بازه زمانی ۱۸ عصر معمولا بیماران مراجعه می کنند و زمان تعطیل شدن اصناف است و تا حدی تداخل در سطح شهر ایجاد می شود که حتما باید ستاد کرونا این عوامل را در نظر داشته باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه