فرمانده انتظامی شهرستان سرپل ذهاب خبر داد؛

کشف بیش از ۱۲ میلیارد ریال جو احتکار شده

کشف بیش از ۱۲ میلیارد ریال جو احتکار شده
رضایی از کشف بیش از ۱۲ میلیارد ریال جو احتکار شده در شهرستان سرپل ذهاب خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر رضایی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز گفت: در پی اخبار واصله مبنی بر اینکه افرادی با هویت معلوم اقدام به دپو و نگهداری مقدار زیادی جو( غلات )در سطح شهرستان به جهت اهداف خاص خود می کند این موضوع در دستور کار اطلاعاتی انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: در نهایت مأمورین پلیس اطلاعات در یک اقدام غافلگیرانه با مراقبت های لازم انبار محل دپو را در اطراف شهرستان شناسایی و با هماهنگی با مقام  قضایی بازرسی از محل به عمل آمد.

فرمانده انتظامی سرپل ذهاب ادامه داد: از محل مورد نظر مقدار ۲۵ تن جو به ارزش یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان کشف که با حضور نماینده اداره غله انبار موصوف پلمپ شد و ضمن تشکیل پرونده مراتب جهت کسب تکلیف و سیر مراحل قانونی به نظر مقام  قضایی رسید.

رضایی تاکید کرد: نیروی انتظامی شهرستان با پشتیبانی دادستانی با افراد مخل در بازار سرمایه که قصد برهم زدن نظام اقتصادی را دادند برخورد جدی داشته و که اجازه اخلال در نظام اقتصادی را به احدی نخواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه