فرماندار طرقبه شاندیز خبر داد؛
مجوزی برای محدود یا مسدود کردن ورودی طرقبه شاندیز نداریم
حسینی گفت: تمام اقداماتی که انجام می دهیم باید تابع نظر استانی باشیم و فعلا هیچ گونه مجوزی برای محدود یا مسدود کردن راه های ورودی طرقبه شاندیز نداریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ باتوجه به افزایش شیوع بیماری کرونا اهالی شهرستان طرقبه شاندیز نسبت به ورود بی شمار مسافران در روزهای تعطیل به این شهرستان و تبعات در این زمینه برای مردم گلایه داشتند و با ارسال پیام در فضای مجازی خواستار رسیدگی و یا ارائه برنامه ای از مسئولان شهرستان در مورد این موضوع هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,سیدحسن حسینی، فرماندار طرقبه شاندیز در گفتوگو با خبرنگار ما بیان کرد: تمام اقداماتی که انجام می دهیم باید تابع نظر استانی باشیم و فعلا برای بستن راه های ورودی شهرستان، هیچ گونه مجوزی برای محدود یا مسدود کردن راه های ورودی طرقبه شاندیز نداریم.
,وی تصریح کرد: برای اینکه محدودیت ترافیکی ایجاد کنیم فعلا چنین مجوزی نداریم.
,فرماندار طرقبه شاندیز، تاکید کرد: کسانی که به شهرستان وارد می شوند باید پروتکل های بهداشتی از جمله زدن ماسک را رعایت کنند و همچنین رستوران های شهرستان نیز موظفند بیش از ۵۰ درصد پذیرش نداشته باشند و فعالیت آنها تا ساعت ۱۸ بعدازظهر مشخص شده است، که البته همه این موارد در حال انجام است و نظارت می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه