سرپرست معاونت امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان مازندران اعلام کرد؛
جزئیات محدودیتهای جدید در اماکن ورزشی مازندران
حسین بریمانی جزئیات محدودیتهای جدید در اماکن ورزشی مازندران در پی تصمیمات جدید ستاد ملی مقابله با شیوع کرونا را تشریح کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین بریمانی در گفتوگو با بلاغ؛ با اشاره به تصمیمات جدید ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: فعالیت رشته های ورزشی پر برخورد کماکان ممنوع است و دیگر رشته های ورزشی نیز فقط تا ساعت ۱۸ عصر مجاز به فعالیت هستند.
وی افزود؛ فدراسیون پزشکی ورزشی رشته های مجاز به فعالیت را اعلام نموده و رعایت پروتکل های بهداشتی مصوب در این رشته ها نیز الزامی است.
سرپرست معاونت امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان مازندران افزود؛ این تصمیم از تاریخ ۲۰ آبان لغایت ۲۰ آذر لازم الاجراست و تصمیمات جدید نیز از سوی دبیرخانه استانی ستاد مقابله با کرونا اطلاع رسانی خواهد شد .
بریمانی در ادامه با تاکید بر ممنوعیت نشست ها، جلسات و هرگونه تجمع بالای ۲۰ نفر بیان داشت؛ ضروری است، آگاهی بخشی و آموزش همگانی برای پیشگیری از ابتلای جامعه هدف به کرونا با محوریت ادارات ورزش و جوانان شهرستانها برنامه ریزی شود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه