رئیس اداره اجرایی زکات استان فارس:

زکات در استان فارس رشد ۱۳۷ درصدی داشته است

زکات در استان فارس رشد ۱۳۷ درصدی داشته است
رئیس اداره اجرایی زکات استان فارس گفت: مردم نیکوکار این استان در هفت ماهه نخست امسال، ۸۴ میلیارد و ۸۱۸ میلیون تومان زکات پراخت کرده اند که این مبلغ نسبت به مدت سال گذشته ۱۳۷ درصد رشد داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین محسن قلی‌زاده رئیس اداره اجرایی زکات استان فارس در گفتگو با خبرنگار شیرازه اعلام کرد: مردم نیکوکار این استان در هفت ماهه نخست امسال، ۸۴ میلیارد و ۸۱۸ میلیون تومان زکات پراخت کرده‌اند که این مبلغ نسبت به مدت سال گذشته ۱۳۷ درصد رشد داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین محسن قلی‌زاده رئیس اداره اجرایی زکات استان فارس در گفتگو با خبرنگار , شیرازه, اعلام کرد: مردم نیکوکار این استان در هفت ماهه نخست امسال، ۸۴ میلیارد و ۸۱۸ میلیون تومان زکات پراخت کرده‌اند که این مبلغ نسبت به مدت سال گذشته ۱۳۷ درصد رشد داشته است.,

وی با عنوان اینکه ۴۸۸ مبلغ روحانی برای ترویج فرهنگ زکات در شهرستان های استان مشغول فعالیت هستند، بیان داشت: ۲۳۹۶ عامل افتخاری در شهر ها و روستاهای فارس در راستای نهادینه کردن و ترویج زکات فعالیت می کنند.

, وی با عنوان اینکه ۴۸۸ مبلغ روحانی برای ترویج فرهنگ زکات در شهرستان های استان مشغول فعالیت هستند، بیان داشت: ۲۳۹۶ عامل افتخاری در شهر ها و روستاهای فارس در راستای نهادینه کردن و ترویج زکات فعالیت می کنند.,

 رئیس اداره اجرایی زکات استان فارس تصریح کرد: ۳۱ درصد از زکات جمع آوری شده برای اجرای پروژه های عامل المنفعه مصرف شده است. ۶۹ درصد از این مبلغ جهت امور محرومین و نیازمندان در مدت مذکور هزینه شده است.

,  رئیس اداره اجرایی زکات استان فارس تصریح کرد: ۳۱ درصد از زکات جمع آوری شده برای اجرای پروژه های عامل المنفعه مصرف شده است. ۶۹ درصد از این مبلغ جهت امور محرومین و نیازمندان در مدت مذکور هزینه شده است., رئیس اداره اجرایی زکات استان فارس ,

حجت‌الاسلام قلی‌زاده با تشریح فعالیت های صورت گرفته، بیان کرد: پرداخت ۴۵۱ مورد کمک هزینه جهیزیه، ۱۸۷ مورد مرمت مسکن، ۸۶ مورد احداث خانه، ۶۶۶ مورد کمک هزینه درمان، بیش از پنج هزار کمک هزینه تحصیلی و سه مورد آزاد سازی زندانی از جمله هزینه کرد مبلغ جمع آوری شده از زکات است. 

,

به گفته این مقام مسئول، طبق شرع مقدس و بنا بر نظر مشهور زکات به 9 مورد گندم، جو، خرما، انگور، طلا، نقره، گاو، شتر و گوسفند تعلق می گیرد.

,

وی در پایان تاکید کرد: ۱۰.۰۹ درصد زکات کل کشور سهم استان فارس است که این استان توانسته رتبه اول حجم کل کشور را به خود اختصاص دهد.

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه