شناسایی و پلمب کارگاه تولید ماسک های غیربهداشتی در اراک
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی از شناسایی و پلمب یک کارگاه تولید ماسک های غیر بهداشتی در یکی از روستاهای شهرستان اراک خبر داد و گفت: در این عملیات ۱۰ هزار عدد ماسک، ۱۰۰ کیلوگرم کِش تولید و یک تن و ۵۱۳ کیلوگرم پارچه مخصوص تولید ماسک و ۵ دستگاه تولید ماسک کشف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ "یوسف سپهوند" جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب؛ گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در انجام تحقیقاتی از فعالیت یک کارگاه تولید ماسک های غیربهداشتی در یکی از روستاهای شهرستان اراک مطلع شدند و بررسی موضوع به صورت ویژه آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,وی افزود: در مراحل تحقیقات پلیس، این محل شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی و همراهی کارشناس دانشگاه علوم پزشکی مورد بازدید قرار گرفت.
این مقام انتظامی اضافه کرد: در این کارگاه تولیدی که به صورت غیربهداشتی و داشتن هر گونه مجوزهای لازم فعالیت می کرد،تعداد ۷ کارگر بدون رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی در حال تولید ماسک بودند که بلافاصله با دستور قضائی این محل پلمب شد.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در بازرسی از این کارگاه تولیدی عملیات تعداد ۱۰ هزار عدد ماسک، ۱۰۰ کیلوگرم کِش ماسک، یک تن و ۵۱۳ کیلوگرم پارچه مخصوص تولید ماسک و ۵ دستگاه تولید ماسک کشف شد.
سپهوند خاطر نشان کرد: در این خصوص پرونده ای تشکیل و به همراه متصدی کارگاه تولیدی برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.
انتهای پیام/
وی افزود: در مراحل تحقیقات پلیس، این محل شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی و همراهی کارشناس دانشگاه علوم پزشکی مورد بازدید قرار گرفت.
,این مقام انتظامی اضافه کرد: در این کارگاه تولیدی که به صورت غیربهداشتی و داشتن هر گونه مجوزهای لازم فعالیت می کرد،تعداد ۷ کارگر بدون رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی در حال تولید ماسک بودند که بلافاصله با دستور قضائی این محل پلمب شد.
,جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در بازرسی از این کارگاه تولیدی عملیات تعداد ۱۰ هزار عدد ماسک، ۱۰۰ کیلوگرم کِش ماسک، یک تن و ۵۱۳ کیلوگرم پارچه مخصوص تولید ماسک و ۵ دستگاه تولید ماسک کشف شد.
,سپهوند خاطر نشان کرد: در این خصوص پرونده ای تشکیل و به همراه متصدی کارگاه تولیدی برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه