فرمانده نیروی انتظامی سرپل ذهاب:
نیروی انتظامی و سپاه پاسداران امنیت سازان جامعه هستند
منوچهر رضایی، نیروی انتظامی و سپاه پاسداران را امنیت سازان جامعه دانست و بر هم افزایی بیشتر این دو نیرو تأکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر رضایی در حاشیه دیدار با فرمانده سپاه سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهار داشت: در راستای هرچه بهتر اجرایی نمودن فرامین مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا مبنی بر ید واحد بودن نیروهای مسلح در کشور، و تاکید بر هم افزایی بیشتر نشستی تعاملی با فرمانده و مسئولین ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران سرپل ذهاب برگزارشد.
فرمانده انتظامی شهرستان سرپلذهاب افزود: در این نشست تبادل نظرهای موثری در راستای هرچه بهتر خدمتگزاری به مردم ولایتمدار در سطح شهرستان رد و بدل شد.
وی خاطر نشان کرد: ایران اسلامی در حال حاضر یکی از قدرتمندترین کشورهای خاورمیانه و جهان به شمار میرود و از دلایل مهم آن اتحاد و همدلی میان نیروهای مسلح می باشد و مهمترین عاملی که قدرت جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح را چند برابر کرده است وجود نازنین مقام معظم رهبری و فرمانبرداری و اطاعت از دستورات معظم له است و این امر باعث شده تهدیدها و تحریمهای دشمن نسبت به ایران اسلامی کارساز نباشد.
رئیس پلیس شهرستان سرپل ذهاب در پایان عنوان کرد: خوشبختانه اتحاد و همبستگی خوبی میان نیروهای مسلح وجود دارد و سربازان ولایت در این منطقه آماده جانفشانی در راه انقلاب و حفظ دستاوردهای ارزشمند آن هستند.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه